Over Exite

Sinds 1998 maken wij impact met de slimme inzet van ICT-oplossingen en -diensten voor het grotere MKB; van ICT-infrastructuur tot werkplekoplossingen en van datamanagement tot advies. Eerst als Sigmax ICT Specialisten, sinds 2019 als Exite (ICT).

Organisaties in staat stellen om hun ongekende vermogens te realiseren

Ons verhaal!
Reis met ons mee terug in de tijd naar het jaar 1998, langs alle hoogtepunten.

Doen wat je vooraf niet mogelijk had geacht. Dat is wat ons gelukkig maakt en daarmee drijft om het beste uit onszelf te halen en voor onze klanten continu mens & technologie op succesvolle wijze in balans te brengen.

Al sinds wij in 1998 begonnen als Sigmax (en later Sigmax ICT Specialisten), bieden we in wat we doen talentvolle en gepassioneerde mensen de ruimte om zich te kunnen ontplooien en met trots te kunnen werken aan mooie innovatieve oplossingen. Aanvankelijk deden we dit als dienstverlener; later als full-service ICT-house. Sinds 1 januari 2019 opereren wij zelfstandig, onder een nieuwe naam, op een locatie passend bij onze geëvolueerde bedrijfsfilosofie.

Actief sinds

Vanuit systeembeheer ontwikkelden wij een uitgebreid portfolio ICT-oplossingen en diensten, inclusief consultancy, support en lab.

Klanten

Van uiteenlopende branches tot diverse windstreken: vanuit Twente hebben we een klantportfolio opgebouwd waar we graag voor werken en trots op zijn.

Collega's

Met specialisten in disciplines als netwerk, datacenter, werkplek en beveiliging kunnen we elk vraagstuk aan. Ook in ondersteunende rollen werken best-in-class professionals.

Ambitie

De meest servicegerichte ICT-dienstverlener van NL zijn. met de hoogste klantwaardering. In alles wat we doen staat hospitality daarom centraal.

Recente nieuwsitems over ons die je niet wil missen!

ICT-partnership ontzorgt Huisartsenzorg Drenthe in support en werkplek

Huisartsenzorg Drenthe gaat vanaf 1 februari 2022 een ICT-partnership aan met Exite ICT. Daarbij gaat Exite aan de slag als verlengstuk van de eigen ICT-afdeling van de zorggroep.

Exite lanceert ruimtemissie: we breiden uit naar de sterren!

Zo relevant mogelijk zijn is een momentopname, zo relevant mogelijk blijven een continu proces. Exite ICT is één van de deelnemers van Interstellar, een collectief van ICT-specialisten met als ambitie de meest relevante IT-dienstverlener van Nederland te worden.

Exite en BlockX samen verder als één organisatie

Exite en BlockX gaan samen! Door een 100 procent belang te nemen in consultancy-specialist BlockX vergroot Exite de focus en slagkracht in business consultancy.

Exite behaalt ISO 27001 certificering

ISO 27001 betekent dat wij voldoen aan geldende wet- en regelgeving op gebied van persoonsgegevens en dat gewerkt wordt in lijn met de ISO 27001 standaard. Klanten kunnen erop vertrouwen dat data en gegevens bij Exite veilig zijn.

Meer weten over ons? Ontdek je nog meer #Exciiitment

De X-factor
Slimme inzet van ICT met impact op morgen, wat betekent dit en hoe doen we dat?

MVO & Sponsoring
Maatschappelijk verantwoord ondernemen en onze sponsorships.

Partners
Met welke partners doet Exite zaken? Het complete overzicht vind je hier!

Onze klanten, altijd  and running: Dat is ICT met impact!