Over Exite ICT

Sinds 1998 maken wij impact met de slimme inzet van ICT-oplossingen en -diensten voor het grotere MKB; van ICT-infrastructuur tot werkplekoplossingen en van datamanagement tot advies. Eerst als Sigmax ICT Specialisten, sinds 2019 als Exite ICT.

Organisaties in staat stellen om hun ongekende vermogens te realiseren

Doen wat je vooraf niet mogelijk had geacht. Dat is wat ons gelukkig maakt en daarmee drijft om het beste uit onszelf te halen en voor onze klanten continu mens & technologie op succesvolle wijze in balans te brengen.

Al sinds wij in 1998 begonnen als Sigmax (en later Sigmax ICT Specialisten), bieden we in wat we doen talentvolle en gepassioneerde mensen de ruimte om zich te kunnen ontplooien en met trots te kunnen werken aan mooie innovatieve oplossingen. Aanvankelijk deden we dit als dienstverlener; later als full-service ICT-house. Sinds 1 januari 2019 opereren wij zelfstandig, onder een nieuwe naam, op een locatie passend bij onze geëvolueerde bedrijfsfilosofie.

Actief sinds

Vanuit systeembeheer ontwikkelden wij een uitgebreid portfolio ICT-oplossingen en diensten, inclusief consultancy, support en lab.

Klanten

Van uiteenlopende branches tot diverse windstreken: vanuit Twente hebben we een klantportfolio opgebouwd waar we graag voor werken en trots op zijn.

Collega's

Met specialisten in disciplines als netwerk, datacenter, werkplek en beveiliging kunnen we elk vraagstuk aan. Ook in ondersteunende rollen werken best-in-class professionals.

Ambitie

De meest servicegerichte ICT-dienstverlener van NL zijn. met de hoogste klantwaardering. In alles wat we doen staat hospitality daarom centraal.

Onze klanten, altijd  and running: Dat is ICT met impact!