Exite lanceert ruimtemissie: we breiden uit naar de sterren!

Zo relevant mogelijk zijn is een momentopname, zo relevant mogelijk blijven een continu proces. Exite ICT is één van de deelnemers van Interstellar, een collectief van ICT-specialisten met als ambitie de meest relevante IT-dienstverlener van Nederland te worden. Meer over deze samenwerking lees je in deze blog.

4 feb 2021 | Blog, Business, Over ons

Auteur:

Robbie Mulders

Robbie is CEO van Exite, oftewel 'Chief Exite Officer'. In deze functie is hij naast algemeen directeur ook ambassadeur van Exite. Zowel op commercieel als inhoudelijk vlak staat hij voor de boodschap van Exite: met inzet van slimme ICT impact maken op morgen.

Volg Robbie op LinkedIn.

4 feb 2021 | Blog, Business, Over ons

Exite ICT een jong bedrijf met ambitie. Vanuit de drive om impact te maken op de wereld van morgen voor onze klanten zijn we elke dag bezig met de inzet van ICT voor ambitieuze organisaties. We verzorgen moderne ICT-infrastructuren en workspaces die het maximale potentieel op productiviteit en samenwerking bevorderen, maar – zeker nu het partnership met BlockX voortaan maximaal wordt ingevuld – ook slimme business apps en data-insights.

 

Nieuwe werelden verkennen

Toen we bijna twee jaar terug zijn verzelfstandigd vanuit Sigmax en met Exite een ambitiemerk neerzetten, is impact maken met slimme inzet van ICT verankerd als onze belangrijkste drijfveer. Op alle mogelijke manieren. Dit doel bereiken samen met onze klanten, vraagt in de huidige complexiteit en omvang om specialistische partnerships.

De reis die onze klanten willen maken, naar hun nieuwe wereld van morgen, vereist namelijk uiteenlopende competenties van een kundige partner die het geheel kan overzien. Waar het samengaan met BlockX de ambitie van Exite complementeert in functionele kennis, data en advies en de samenwerking met Fundaments ons helpt in cloud & datacenter-resources, geldt voor de deelneming aan Interstellar dat Exite hiermee marktleidende slagkracht verkrijgt in cyber security dankzij Pinewood & DataExpert.

Denk aan specialismen als een security operations center (SOC), digital forensics en security awareness training centers. Bij volledige outsourcing van de ICT moeten klanten verzekerd zijn van top notch security en dat kan je er in het hedendaagse klimaat van bedreigingen als ICT-dienstverlener niet even bij doen.   

 

Een krachtig stelsel: de collecties

De sterren in een stelsel zijn divers en kunnen gecategoriseerd worden op eigenschappen zoals kleur, omvang en levensduur. Oftewel, een geheel waar je op basis van specifieke eigenschappen uiteenlopende collecties kan maken.

De verschillende IT-bedrijven binnen de Interstellar collectie beschikken elk over een krachtige identiteit, lokale marktkennis/-presence, individuele kwaliteit en specialisatie. Vanuit de unieke krachten hielpen deze organisaties elkaar reeds met de uitwisseling van kennis en expertise. Om onze gezamenlijke (groei)ambitie een tandje bij te zetten doen deze ondernemingen dit nu vanuit een sterke coöperatie, die de collectie van organisaties met elkaar verbindt, inspireert en zowel de collectieve als individuele ondernemersgeest stimuleert.

 

Meer voor jou als klant

Deze aankondiging betekent voor Exite dat bepaalde bestemmingen op onze intergalactische routekaart binnen handbereik zijn gekomen. Deze zouden anders pas op een veel later moment gerealiseerd worden. SOC’s, cyber security en digital forensics zijn specialismen die al vanaf de start van Exite in ons ontwikkelingsplan staan opgenomen, maar nu met lichtsnelheid voor jou ter beschikking staan. Dus dat betekent niet relevant worden en ook niet relevant blijven, maar relevant zijn 

Wat dat betreft is het voor Exite geweldig nieuws dat we jou als klant een compleet palet aan IT-specialisaties kunnen aanbieden, vanzelfsprekend met de Exite-beleving die je van ons gewend bent. Buiten dat wij hiermee onze dienstverlening verrijken en als groep meer slagkracht verkrijgen in het landelijke IT-speelveld, verandert hierdoor niets aan Exite. Wij blijven wie we zijn. We blijven dus doen wat je van ons mag verwachten: impact maken met slimme inzet van ICT.

 

Interstellar bestaat uit een collectie van generalisten en specialisten. De generalisten zijn Managed Service Providers (MSP’s) zoals Exite uit Enschede, CSN Groep uit Leusden en Solimas uit Barneveld, Den Haag en Amsterdam. De specialisten hebben expertises op het gebied van cloud en security, zoals Fundaments uit Enschede, DataExpert uit Veenendaal en Pinewood uit Delft. 

 

Lees meer van dit soort berichten...
Blogs, nieuws en events. Alles over wat ons inspireert en jou informeert!

IT Governance – Pak de regie

IT Governance – Pak de regie

Beheer de complete IT-omgeving vanuit één besturingsmodel en breng alle ICT spelregels, afspraken, richtlijnen en procedures samen | Pak de regie met een gericht IT-Governance beleid | Strategie & Beveiliging voor risicobeheersing, kostenbesparing & bedrijfscontinuïteit.

Heb je vragen of een super tof idee voor een nieuwe blog? Stuur een mailtje naar marketing@exite.com

Onze klanten, altijd  and running: Dat is ICT met impact!