ICT bedrijven in Enschede:

In 23 jaar opgeklommen tot hét ICT bedrijf van Enschede en omstreken. ‘#Exciiiting!

Koploper van ICT bedrijven in Enschede

Als organisaties ICT als strategisch en innovatief instrument in gaan zetten, zijn ze klaar voor wat komen gaat in de toekomst. In de digitale transformatie is Exite daarom de samenwerkingspartner om je slimmer te laten werken, optimaal te gaan presteren en succesvol te transformeren. Wij geloven in de toekomst en investeren daarom in de continue ontwikkeling van talent en verbetering van onze dienstverlening om ook morgen impact te kunnen maken.

Exite ICT uit Enschede is:

  1. Meest servicegerichte ICT dienstverlener van Enschede e.o.
  2. ICT waar medewerkers in Enschede e.o. happy van worden!
  3. ICT uit Enschede dat voor eindgebruikers gewoon werkt!

Exite is het ICT bedrijf van Enschede en in de race voor nr. 1 van de ICT bedrijven in Nederland

Exite maakt impact op morgen door de slimme inzet van ICT. Maar wat houdt dit in? Door jou als organisatie continu te prikkelen, zorgen wij ervoor dat ICT op een slimme manier wordt ingezet om de doelen van jouw organisatie sneller en eenvoudiger te behalen. Dat is wat wij impact noemen! Als één van weinige ICT bedrijven in Enschede weet Exite te inspireren en daarmee wensen en eisen van uiteenlopende organisaties te vertalen naar toekomstbestendige ICT.

Onze experts beheersen de hiervoor benodigde vaardigheden zowel in techniek als business-wise. Van start-up tot multinational, wij zijn er ook voor jouw organisatie. Exite is partner van wereldwijde technologische koplopers, waaronder Cisco, Microsoft, Dell en SolarWinds. Met 100+ professionals leveren we vanuit partnership advies, oplossingen en support aan meer dan 150 klanten in Nederland. Dat gebeurt vanuit een inspirerende #exciiiiting thuisbasis op een zichtlocatie in het Kennispark in Enschede. Ons doel? Uitgroeien tot nr. 1 van ICT bedrijven in Nederland.

Slimme inzet van ICT betekent het benutten van het maximale potentieel van organisaties.”

Het meest gastvrije, Twentse, ICT bedrijf van Nederland!

Consultancy

Strategische doelstellingen doorvertalen naar een ICT-businessplan met impact op basis van kundige analyse van mens, proces en technologie.

Lees meer

Support & beheer

Efficiënt ICT-beheer en support, op de manier zoals jij het wenst.

Lees meer

Lab

Ons lab staat in het teken van meerwaarde creëren voor jouw business. Dit zijn de nieuwe technologieën die jou voorop laten lopen.

Lees meer

Kristel Postel

Business Developer

Direct een afspraak plannen?

Zit je met een vraagstuk, heb je advies nodig of wil je even sparren met één van onze experts? Wij gaan graag met je in gesprek. Laat je gegevens achter en wij nemen vrijblijvend contact op.

Onze klanten, altijd  and running: Dat is ICT met impact!