Exite: Microsoft Gold partner met strategische ICT Kennis!

Wij gaan altijd voor goud

Exite is Gold Partner. Dat maakt dat jij ervan verzekerd bent dat onze specialisten beschikken over de juiste Microsoft certificeringen. Onze belangrijkste ICT-diensten lees je terug op deze pagina.

Waarom kiezen voor een Gold Partner?

Als je op zoek bent naar een aanbieder van ICT-diensten, heb je de keuze uit meerdere leveranciers. Bij een Microsoft Gold Partner als Exite ben je ervan verzekerd dat jouw organisatie profiteert van de hoogste graad in vaardigheden en expertise.

Mens Techniek Exite

#business #productivity #data #Microsoft365 #cloud #security #cloud #networking

Onze gouden competenties

Onderstaande competenties zijn door Microsoft ontworpen om te voldoen aan uiteenlopende behoeften van zakelijke klanten. Elk richten zij zich op een specifieke skillset. Gold competenties demonstreren het hoogste niveau in vaardigheid voor de aangeboden ICT-diensten.

Application Integration

De Application Integration-competentie toont onze technische capaciteiten in geavanceerde integratie- en configuratietaken. Hiermee laten we klanten laten zien hoe wij applicaties en gegevens integreren om efficiëntie te verhogen en bedrijfsdoelen te behalen.

Cloud Platform

Onze Cloud Platform-competentie bewijst onze technische mogelijkheden bij het implementeren, migreren en onderhouden van cloudapplicaties en -services op Microsoft Azure. Zo kun jij als klant gebruikmaken van veilige, schaalbare en betrouwbare cloudoplossingen.

Cloud Productivity

Met onze Cloud Productivity-competentie laten we zien over vaardigheden te beschikken in het leveren van innovatieve Office 365-oplossingen. Dit helpt ons in het implementeren en beheren van applicaties zoals Exchange Online, SharePoint Online, Teams en Skype voor Bedrijven.

Collaboration and Content

Deze competentie voor samenwerking en inhoud onderstreept onze vaardigheid in het ontwikkelen van efficiënte en effectieve samenwerkings- en communicatiepraktijken in een bedrijfsomgeving op platforms zoals SharePoint (online, on-premise en hybride), OneDrive en Teams.

Data Analytics

Onze Data Analytics-competentie toont onze technische capaciteiten in het creëren van business intelligence-oplossingen. Wij zijn bekwaamd in het verbinden van databronnen, het uitvoeren van datatransformaties en het modelleren en visualiseren van data.

Datacenter

Het ontwerpen, implementeren en onderhouden van een Windows Server-infrastructuur in een geschaalde en sterk gevirtualiseerde omgeving is voor ons geen punt. Dankzij onze Datacenter-competentie zijn de  technische mogelijkheden hierin bij Exite talrijk.

Enterprise Mobility Management

Hiermee bewijzen wij expertise te hebben in het plannen, implementeren en beheren van Microsoft 365-mobiliteits- en beveiligingsservices om jouw organisatie veilig, compliant en verbonden te houden.

Small and Midmarket Cloud Solutions

Deze competentie bewijst de technische vaardigheden van onze organisatie in het neerzetten van de cloud productivity en security oplossingen van Office 365 voor het midden- en kleinbedrijf.

Project and Portfolio Management

Hiermee tonen we aan dat wij enterprisebreed een projectmanagement platform kunnen bouwen in Microsofts Power apps. Onze specialisten zijn geschoold in design, bouw en implementatie.

Onze gouden competenties in de dop

Momenteel nog Silver, maar straks misschien Gold? Onderstaande ICT-diensten zijn behaald op het Microsoft niveau Silver, wat betekent dat we vaardigheden en toewijding hebben bewezen. Partners gecertificeerd in Silver bieden hoogstaande oplossingen en verzekeren jou ervan dat wij excellente dienstverlening op deze gebieden bieden.

Application Development

Met de Application Development-competentie laten we zien over de kennis en certificering te beschikken in het ontwerpen, ontwikkelen en bewaken van cloud- en webgebaseerde applicaties in Azure en Microsoft 365.

Security

Exite laat hiermee zien over aantoonbare diepgaande kennis te beschikken in het ontwerpen, implementeren en beheren van Microsofts security oplossingen. Dit geldt zowel voor cloud als hybride gebaseerde omgevingen.

Hongerig naar meer!

Onze specialisten spannen zich dagelijks in om ons Gold en Silver portfolio te verrijken met nieuwe statussen. We zijn niet tevreden met goed; we streven altijd naar goud! We zijn er trots op te voldoen aan uiteenlopende competenties, die elk strenge eisen stellen aan kennis, service, kwaliteit en professionaliteit. Zo hoef jij niet te schakelen tussen meerdere leveranciers van ICT, maar kun je terecht bij één partner: Exite.

Altijd alles and improving
We weten hoe belangrijk het is om erop te kunnen vertrouwen dat systemen altijd en overal werken. Microsoft Gold Partners zijn verplicht om hun vaardigheden, kennis en expertise in Microsoft oplossingen up-to-date te houden. Constante verbetering is voor ons gewoon geworden. Wat ook heel gewoon is als Microsoft Gold Partner:

 

 Exite staat direct in contact met Microsoft. Bij eventuele issues worden we bijgestaan door de slimste mensen van Microsoft.

 Onze Gold status laat ons producten proberen die nog in ontwikkeling zijn. Zo testen wij oplossingen en bieden we jou bewezen technologie.

 Exclusieve toegang tot tools, gereedschappen en toolkits maakt dat wij in staat gesteld worden onze expertises en processen aan te scherpen.

 

Onze klanten, altijd  and running: Dat is ICT met impact!