Het flexibele platform voor slimme inzet van ICT-oplossingen.

Microsoft Azure – Lift & Shift

Cloud is geen optie meer, maar een must. Wij helpen je graag de volgende stap te zetten in jouw cloud journey. Het flexibele cloud platform van Microsoft Azure biedt een constant groeiend portfolio in meer dan twintig deelgebieden, waaronder computing, data/analytics, opslag en netwerken. Start vandaag nog met migratie naar de cloud.

Azure blijft inspireren, dus Exite blijft niet achter! Daarom houden wij onze brede pakket Azure-dienstverlening actueel met uitgebreide migration services, identity & security, Azure compute, Azure management en cloud storage.

In een steeds sneller digitaliserende wereld, is een juist technisch fundament noodzakelijk. Microsoft Azure heeft alles in huis om jouw systemen, data en applicaties veilig en snel te laten functioneren. Maar hoe richt je dit slim in? Als gecertificeerde MSP in Microsoft Azure versnellen we jouw digitale transformatie en richten we een Azure-cloudoplossing in die jouw bedrijfsstrategie ondersteunt.

and Future-Proof

Maak jouw organisatie veilig en toekomstbestending met cloudoplossingen binnen Microsoft Azure: hybride, multicloud of aan de rand

Wat is Microsoft Azure precies?

Bespaar tijd en geld met betrouwbare, schaalbare toegang tot de cloud. Reageer wendbaar op veranderingen in je business, zowel in goede als slechte tijden. Op het cloudplatform van Microsoft Azure kun je meerdere zakelijke oplossingen krijgen. Azure biedt servers, opslag en databases en vormt een portaal om toegang te verkrijgen tot systemen als BI, CRM en ERP. Met Microsoft Azure neem je alleen de capaciteit en diensten af die je nodig hebt. Betalen doe je alleen voor de modules en opslag die je gebruikt. Met dit innovatieve cloudplatform heb je vanaf elk apparaat in de wereld toegang tot je informatie, zolang je verbonden bent met internet. Bekijk hoe onze Azure Managed Services de business helpt.

Slimme inzet van Microsoft Azure

N

Maak gebruik van het Microsoft Azure platform: een verzameling cloud computing services, waaronder gebruikmaken van remote hosted en managed Microsoft technologie en open technologie zoals Linux.

N

Geen grote investerinegn in hardware: capaciteit en resources zijn on-demand beschikbaar. Betaal alleen naar gebruik.

N

Azure is een aanprekende optie voor organisaties die de transitie doormaken van on-premises Windows Server richting de cloud.

N

Dankzij de flexibiliteit is Azure inzetbaar voor iedere organisatie, van een kleine start-up tot een grote enterprise.

N

Intensief beheer van technologie als Windows Server, Active Directory en SharePoint behoort tot de verleden tijd wanneer je gebruikmaakt van de combinatie Azure en Office 365. Dit maakt tijd vrij voor jouw IT’ers om te werken aan nieuwe projecten.

Organisaties wereldwijd boeken succes met Microsoft Azure

Azure biedt een #exciiiting combinatie van IaaS en PaaS services. PaaS laat je web apps en oplossingen creëren zonder te hoeven betalen voor de onderliggende infrastructuur. IaaS stelt je in staat de meest geavanceerde virtuele machines (VM’s) te draaien.

De hybride mogelijkheden van Azure maken het platform uniek. Hiermee sla je een brug tussen de wereld van on-premises en de cloud. Microsoft Azure biedt een reeks aan hybride verbindingsvormen, zoals VPN’s, CDN’s en ExpressRoute.

Werk met bekende tools als Visual Studio, ASP.NET en programmeertalen als Visual Basic, C++ en C# om binnen het Microsoft Azure platform cloud native applicaties te bouwen. Geschikt voor zowel programmeurs als consultants.

Job Leemreize

Principal Consultant IT Strategy

Bespaar kosten, bedien klanten beter en laat je organisatie efficiënter draaien met Azure

Organisaties groot en klein benutten de kracht van de cloud met Microsoft Azure. Cloud computing via Azure geeft een boost aan je efficiency, stimuleert samenwerking, helpt in disaster recovery, vergroot mobiliteit en biedt je organisatie flexibiliteit. Kom met ons in contact om te ontdekken hoe wij jou jouw doelstellingen laten behalen, of ze nu liggen op het vlak van business, operations, security of compliance.

Meer weten over Azure? Zie onze nieuwsberichten:

Azure Managed Platform – Interview Sander

Interview: Azure Managed Platform met Sander Rozemuller   Bij Exite ICT hebben Sander Rozemuller en zijn team (Center of Excellence) afgelopen...

Waar op te letten bij security in de cloud?

Security in de cloud wordt belangrijker. Hoe verhoudt Microsoft Azure zich tot concurrerende platforms als Amazon AWS en Google?

Azure Active Directory: een uitkomst voor remote werken

Azure Active Directory biedt aansprekende voordelen voor toekomstgerichte organisaties, vooral nu tijdens de pandemie werken vanaf kantoor niet vanzelfsprekend is.

Je beste vriend in Microsoft Teams: de Activiteit-button!

Zelf open ik altijd in Teams eerst Activiteit om vervolgens vanuit de feeds naar mijn gepersonaliseerde activiteit te gaan. Dagelijks bespaar ik hiermee kostbare tijd.

Hybride cloud vereffent het pad tussen nu en toekomst

Hybride cloud kan voor veel organisaties een uitkomst zijn en de krachten van twee werelden combineren in een geïntegreerde omgeving die aanvoelt als één geheel.

Krachtige ICT is onzichtbaar

Door slim te koppelen, maken we ICT voor gebruikers onzichtbaar. Zo wordt ICT van een doel een middel.

Optimaal presteren  slimmer werken succesvol transformeren

met onze diensten en oplossingen.

Consultancy

Strategische doelstellingen doorvertalen naar een ICT-businessplan met impact.

Support

Efficiënt ICT-beheer en support, op de manier zoals jij het wenst.

Digital

Het digitaliseren en automatiseren van bedrijfsprocessen om schaalbaarheid en efficiency te verhogen.

Onze klanten, altijd  and running: Dat is ICT met impact!