Met Azure Virtual Desktop altijd en overal veilige toegang tot je bureaublad en applicaties.

Alles op één virtueel bureaublad, werken was nog nooit zo “hemels”.

Ontdek het gemak met Azure Virtual Desktop voor jouw werkplek! Een dienst aangeboden vanuit de Microsoft Azure cloud, brengt jou een gevirtualiseerde Windows desktop, Office applicaties en andere bedrijfssoftware naar ieder apparaat. Met Azure Virtual Desktop haal je een krachtige en flexibele oplossing in huis voor al je zakelijke behoeften. AVD is toepasbaar in elke use case, elk gebruikersdoel en in het bijzonder zeer geschikt voor organisaties met een BYOD-beleid en/of scenario’s waarin veel wordt thuisgewerkt.

Vlieg moeiteloos door je werkzaamheden vanuit de Cloud – Azure Virtual Desktop. Eén compleet bureaublad met applicaties voor Windows, Mac, IOS, Androi en Linux. Werk veilig vanuit huis, op afstand of kantoor met AVD. 

 

Azure Virtual Desktop

De noodzaak van een veilige, kosteneffectieve en efficiënte manier van faciliteren van thuiswerkers met ICT is groter dan ooit tevoren binnen het digitale domein. Azure Virtual Desktop (AVD) is een gecombineerde superoplossing van virtuele desktopinfrastructuur, remote desktop services (RDS) en applicatievirtualisatie. Met AVD biedt je medewerkers precies aan wat ze in uiteenlopende omstandigheden nodig hebben, zonder daarbij grote complexiteit te introduceren. AVD is een eenvoudig te beheren werkomgeving om: anywhere, anyplace & anytime te werken. Voor collega’s voelt deze aan als een lokale Windows 10 installatie. De organisatie hoeft zich niet langer druk te maken over bijvoorbeeld RDS gateways, ingewikkelde failover clusters en load balancing.

Slimme inzet van Azure Virtual Desktop

N

Naadloze integratie met Microsoft 365 software en Teams

N

Veilig werken: data blijft altijd in de beschermde Azure cloud en staat niet bloot aan de gevaren van thuiswerken of openbare netwerken.

N

Volledig beheer binnen Azure: geen servers en dure infrastructuur benodigd. Updates en patches vinden op afstand plaats.

and Cost Effective

AVD stelt jou als organisatie in staat collega’s op ieder apparaat net zo te laten werken als op hun kantoor-pc. Dat betekent géén investeringen in aanvullende zakelijke hardware!

Dit maakt Azure Virtual Desktop werkelijk anders dan Citrix, RDS en VMware Horizon:

Azure Virtual Desktop biedt zowel platform- als infrastructuurservices (PaaS & IaaS) vanuit de cloud. De host is een virtuele machine, de rest van de service wordt geleverd via PaaS. Aan de achterkant maakt dit AVD een makkelijker te beheren platform.

Geen ingewikkelde licentie-structuur. AVD vereist geen kostbare aanvullende licenties en is beschikbaar met zowel Microsoft 365 en Windows 10 E- als A-licenties. Betaal per maand, per gebruiker en alleen als de desktop gebruikt wordt.

Zeer eenvoudig en snel op te zetten zonder extra hard- en software. Complexiteit rondom infrastructuur wordt afgehandeld in de Microsoft cloud. Security is by-design ingebouwd, evenals integratie met Office 365, OneDrive en Teams.

Stefan Nordkamp

Stefan Nordkamp

Business Architect
& Presales Consultant

Snel overal veilig werken met Azure Virtual Desktop

Een ideale oplossing voor organisaties groot en klein met collega’s in thuiswerksituaties of  waar uiteenlopende behoeften bestaan in het werken met apparaten. Als jou het idee aanspreekt om op een laagdrempelige manier aan de slag te gaan met virtuele desktops en je al werkt met Office 365, dan is AVD een ware kans om technologie slimmer in te zetten.

Optimaal presteren  slimmer werken succesvol transformeren

met onze diensten en oplossingen.

Consultancy

Strategische doelstellingen doorvertalen naar een ICT-businessplan met impact.

Support

Efficiënt ICT-beheer en support, op de manier zoals jij het wenst.

Digital

Het digitaliseren en automatiseren van bedrijfsprocessen om schaalbaarheid en efficiency te verhogen.

Onze klanten, altijd  and running: Dat is ICT met impact!