Microsoft Teams is dé hub voor samenwerken en communiceren binnen organisaties. Gebruik chat, online bellen, vergaderen en bestanden delen binnen één geïntegreerde omgeving in Microsoft 365.

Slim samenwerken & communiceren: Ontdek nu Microsoft Teams

Met Teams werk je samen vanuit de cloud. Beschik over alle bestanden, productiviteit apps en conversaties op één plek. Overal beschikbaar, waar en wanneer je ook werkt.

Mens Techniek Exite

#vergaderen #chatten #samenwerken #bestandendelen #MicrosoftTeams

Teams is een belangrijk onderdeel van de moderne werkomgeving. In dit platform staat samenwerken centraal en komt alle communicatie samen. Met Teams vergroot je productiviteit en werk je als organisatie binnen één veilige en vertrouwde omgeving.

Wat zijn de voordelen van Teams?

  • Jij en je collega’s kunnen thuis veilig met collega’s bellen, chatten, videovergaderen en samen met documenten aan de slag.
  • Teams is beschikbaar voor al je apparaten: het maakt niet uit of je nu op je pc, tablet of smartphone aan de slag gaat.
  • Samenwerken met jouw klanten, partners en leveranciers wordt eenvoudiger. Je kunt beter met ze samenwerken, ook als ze zelf geen Teams hebben.

Exite helpt je op weg met Teams!

Ga je starten met Teams, dan is het belangrijk te weten hoe je er snel vanuit iedere situatie mee aan de slag kunt. (Denk ook aan thuiswerken!) Wij helpen je hierbij.

Wil je meer weten over Teams of wil je ondersteuning bij de ingebruikname ervan? Of heb je een andere vraag over Microsoft Office 365? Vul nu het formulier hieronder in. 

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze Teams oplossingen:

Ga een stap verder en benut Microsoft Teams optimaal!

Teams Telefonie

De bereikbaarheid van jouw organisatie naar een hoger niveau tillen met Teams Telefonie.

Lees meer

Digitale werkplek: thuiswerken

Efficiënt, productief en veilig thuiswerken vanaf een digitale werkplek.

Lees meer

Meer weten over Teams? Zie onze nieuwsberichten:

Windows 11 binnenkort als gratis upgrade beschikbaar

Microsoft brengt op 5 oktober 2021 Windows 11 als upgrade voor Windows 10 op de markt. In deze nieuwsupdate lees je wat we er nu van weten.

Breng de hybride werkplek tot leven met Microsoft Viva

Veel werknemers missen door het remote werken een verbondenheid met collega’s en de organisatie. Met het nieuwe Microsoft Viva voelen collega’s zich verbonden met elkaar en de organisatie.

Gebruik jij de beste tool voor videovergaderen? 

Teams, Zoom, WebEx, Google Meet en ook WhatsApp zijn door menig organisatie geadopteerd en ingezet voor videovergaderen. Maar welke tool past nu het beste bij een strategie die zo slim mogelijk technologie benut?

Telefonie: het missende puzzelstukje van Microsoft Teams

Met Telefonie gaat Teams een stap verder en wordt de werkelijke belofte van het platform Microsoft Teams ingelost.

Nog eens 5 tips voor tijdbesparing via Teams

Het gebruik van Teams in organisaties neemt ook in 2021 gestaag toe. Ontwikkelaar Microsoft voegt geleidelijk functies toe die de mogelijkheden met teams verruimen en productiviteit verhogen. Deze blog helpt jou verder wegwijs te worden in tijdbesparende functionaliteit.

5 tips om tijd te besparen met Teams

In deze blog deel ik vijf tips waarmee je gegarandeerd tijd zult besparen in Microsoft Teams.

Je beste vriend in Microsoft Teams: de Activiteit-button!

Zelf open ik altijd in Teams eerst Activiteit om vervolgens vanuit de feeds naar mijn gepersonaliseerde activiteit te gaan. Dagelijks bespaar ik hiermee kostbare tijd.

Teams in topvorm met een nettiquette!

Om je nog beter te helpen gebruik van Teams in goede banen te leiden, introduceren we een zestal suggesties voor een nettiquette.

Is een gedeelde desktop geschikt voor Teams?

Wat is de geschiktheid van bestaande desktopomgevingen om met samenwerksoftware als Teams of Zoom te gaan werken?

Overleg in Teams: zo gaat het lekker vlot!

We naderen het einde van maart en het verplichte thuiswerken is inmiddels misschien wel gewoon geworden. Ook op afstand houden we contact met onze collega’s van kantoor. Hoe je dit het beste met Teams aanpakt, vertel ik je in deze blog.

Thuiswerken doe je slimmer met Teams

Zulke hectische, bijzondere tijden vragen om innovatieve oplossingen. Vandaar dat ik het in deze blog over Teams wil hebben.

5 problemen die Teams snel voor je oplost

Een duik in het veelzijdige platform Teams waarop je in twee richtingen met elkaar communiceert en slimmer samenwerkt.

Onze klanten, altijd  and running: Dat is ICT met impact!