‘Alles voor een goede en veilige ICT-basis voor jouw (semi)overheidsorganisatie

Digitale versnelling met slimme inzet van ICT

Als partner van organisaties binnen de semi-overheid vervult Exite een regierol in digitalisering met gedegen ICT-advies. Wij geloven in de kracht van ICT om goed om te gaan met ingrijpende veranderingen, of ze nu gedreven worden door regels of ontwikkelingen in de markt. Wij helpen jouw organisatie oplossingen te bedenken die voldoen aan de verwachtingen van collega’s en betrokken partijen. Dankzij slimme inzet van ICT komen we tot een tastbare impact en verhogen we de digitale relevantie van jouw (semi)overheidsorganisatie.

Mens Techniek Exite

Mensen, dat is ook onze business! Wij vinden dat techniek in dienst moet zijn van de gebruiker. Dit maakt dat je met de ICT oplossingen van Exite, weet dat je goed zit! Voor (semi-)overheidsinstellingen weten wij wat belangrijk is. Met onze oplossingen ben je er van verzekerd dat:

  • Je altijd overal kan werken
  • Je altijd toegang hebt tot alle systemen en de meest recente documenten
  • Gegevens veilig en vertrouwelijk worden opgeslagen
  • Security van alle systemen op top-niveaus
  • ICT-advies

Deze organisaties werken al met de slimme oplossingen van Exite

Onze (semi)overheidsklanten, altijd and running: Dat is ICT met impact!

Partner in digital & strategisch ICT-advies

Waar wil jouw organisatie over twee, vijf of misschien wel tien jaar staan? Sommige organisaties beschouwen ICT nog steeds als bijzaak, maar ook voor organisaties binnen semi-overheid is ICT een krachtig middel om processen te optimaliseren en de productiveit van collega’s te verhogen. Bovendien is ICT in staat om jouw organisatie onderscheidend te maken ten opzichte van anderen. Het kiezen van de juiste ICT-partner is belangrijk, omdat het enorme invloed kan hebben op de toekomst van jouw organisatie. Wij helpen ervoor te zorgen dat jij en je collega’s blijven ontwikkelen en digitaal transformeren op basis van gericht ICT-advies.

“Als IT-verantwoordelijke wil je het gevoel hebben grip te hebben. Ik heb geen seconde het gevoel gehad dat we van koers raakten.”

Marco Rouw

Operationeel Manager, Wilminktheater Enschede

Wat doet Exite?

N

Analyse van huidige situatie

N

Inventarisatie van wensen toekomst

N

Koppeling van ICT aan bedrijfsdoelstellingen

N

Advies over slimmer werken

N

In staat gesteld worden optimaal te presteren

Focus op techniek, eindgebruiker & einddoel

Voor ons is het logisch de mens als gebruiker minstens zo belangrijk te vinden als de techniek. Wij helpen collega’s in jouw organisatie te groeien door ze efficiënter en simpeler te laten werken met de juiste tooling en ondersteunen de adoptie van nieuwe werkprocessen in combinatie onze oplossingen.

Wij geloven dat het succes van ICT ligt besloten in de manier waarmee er gewerkt wordt. Wij kunnen gericht adviseren over ICT slim in te zetten om je organisatie slimmer en efficiënter te laten werken, om zo sneller organisatiedoelstellingen te behalen.

 

Jordy Striezenau

Business Developer

Direct een afspraak plannen?

ICT-vraagstukken zijn voor ons altijd een mix van organisatie, mens en techniek. Voor ons is de truc deze factoren met elkaar in balans te brengen zodat jij jouw organisatiedoelstellingen kunt bereiken. Vanuit onze ervaring kennen we de succesfactoren voor verandering en helpen we de digitale relevantie binnen semi-overheid te verhogen. Wij vertellen graag wat wij voor jou kunnen betekenen. Laat je gegevens achter en ik neem vrijblijvend contact op.

Onze klanten, altijd  and running: Dat is ICT met impact!