Exciiiting partner aan het woord: Crematoria Twente

Dagelijks vinden in de verschillende vestigingen van Crematoria Twente tientallen plechtigheden plaats. Daarmee is het de grootste crematorium-organisatie van Nederland.

Marcel Nijhof, Crematoria Twente

Aan het woord:

Marcel Nijhof

Facilitair Manager

“Doordat Exite weet wat voor klant wij zijn en begrijpt in welke branche wij opereren, weten zij goed welke acties noodzakelijk zijn.”

Met de groei van Crematoria Twente en de toename in snelheid van technische ontwikkelingen, nam evenredig de ICT-behoefte toe. Om de ambities van Crematoria Twente te ondersteunen, werd overgestapt op Cloud en Communications van Exite.

In de zoektocht naar een partij die ICT flexibeler en met een hogere beschikbaarheid kon leveren, leerde Nijhof via-via Exite kennen en er ontstond snel een klik. “Exite straalde betrouwbaarheid uit en vroeg zaken goed uit. Gesprekken gingen niet zozeer over prijs. Eerder over relatiemanagement en gastvrijheid. In plaats van commercieel éénrichtingsverkeer vanuit de leverancier – wat ik vaker meemaak – leerden we van elkaar.”

“Er ontstond een klik omdat Exite betrouwbaarheid uitstraalt en ze zaken goed uitvragen.”

Een belangrijke eis van Nijhof vormde het overal kunnen werken voor de circa 52 medewerkers van Crematoria Twente. Naast inloggen op de bestaande locaties Enschede en Almelo, is dit ook mogelijk voor de in 2018 geopende locaties in Borne en Oldenzaal. Op deze locaties en in thuissituaties moeten professionals snel en prettig aan de slag kunnen met bedrijfsapplicaties.

Ook een hoge mate van betrouwbaarheid, beschikbaarheid en een kwalitatief partnership prijkten hoog op de eisenlijst voor een leverancier. “Vervolgens kwam Exite als enige met een helder verhaal om met een private cloud te gaan werken”, weet hij nog. “We zagen het immers zelf niet zitten om, zoals anderen voorstelden, opnieuw een on-site omgeving in te richten die snel outdated zou raken.”

Kristel Postel

Business Developer

Benieuwd naar een succesverhaal dat specifiek aansluit op jouw business?

Heb je een vraag over onze klantreferenties? Of vind je net niet dat ene klantenverhaal voor jouw branche waar je naar op zoek bent? Niet getreurd, we kunnen je vast en zeker in deze informatiebehoefte voorzien! Neem gewoon even contact met ons op.

Onze klanten, altijd  and running: Dat is ICT met impact!