Ons verhaal!

‘Reis met ons mee terug in de tijd naar het jaar 1998, langs alle hoogtepunten vanaf de prille start van Exite tot aan nu’

Al meer dan 20 jaar stellen wij organisaties in staat om hun ongekende vermogens te realiseren

Coming soon

The best is yet to come

De afgelopen jaren hebben we onwijs veel mooie momenten mogen meemaken. Wij zijn benieuwd wat voor moois de toekomst ons nog te brengen heeft! Jij ook?

Overname Direct ICT uit Den Ham

Met de acquisitie van Direct ICT versterkt Exite ICT haar positie in de regio en biedt Direct ICT haar klanten en werknemers een uitstekend perspectief voor de komende jaren.

2021

2021

A new galaxy is born: Interstellar

Begin februari staat ons besluit vast, Exite ICT neemt deel aan de groep Interstellar! Interstellar is een collectief van toonaangevende ICT-specialisten met als ambitie als geheel de meest relevante ICT-dienstverlener van Nederland te worden.

Exite en BlockX samen verder als één organisatie

Februari, de maand van #exciiiting nieuws! Na een periode van intensief samenwerken kiezen Exite en het Hengelose BlockX voor de ultieme vorm van partnership: de volledige integratie van de functionele business applicatiespecialisten van BlockX in Exite.

2021

2020

100ste collega

Wat een feest! Precies een jaar nadat we met 75 collega’s naar ons nieuwe pand zijn verhuisd, verwelkomen we de 100ste medewerker!

Nieuw pand en huisstijl

In oktober 2019 betrekken wij ons nieuwe thuis: ‘Area 501’. Dit is ook hét moment waarop wij ons nieuwe merk vol trots presenteren aan de buitenwereld. Hoe #exciiiting is dat!

2019

2019

Een nieuwe naam

Begin 2019 is het een feit! De business unit Sigmax ICT Specialisten slaat haar vleugels uit. De loskoppeling van Sigmax is een feit. Vanaf dit moment gaan wij verder onder de naam: Exite ICT.

Jubileum

In 2018 viert Sigmax haar 20-jarig jubileum. Het wordt een feestelijk jaar met bijzondere events voor onze klanten en een unieke wintersportreis met onze medewerkers.

2018

2011

Van MKB naar MKB+

Na een grote fusie kiest Timing voor Sigmax bij de inrichting van een nieuwe ICT-infrastructuur. Sigmax wordt verantwoordelijk voor het volledige ICT-beheer van de landelijke uitzendorganisatie met 51 vestigingen.

Oprichting Sigmax Systeembeheer

Sigmax wordt begin 1998 opgericht door Leo van den Ende & Walter Rijk en start als partner in systeembeheer voor middelgrote organisaties.

1998

Onze klanten, altijd  and running: Dat is ICT met impact!