Realiseer krachtige online portals en creëer een digitale gepersonaliseerde ervaring & beleving.

Portals van Exite: ingang tot jouw rijke data

Portals zijn geschikt voor verschillende doeleinden (zoals gegevensbeheer, registratie, en selfservice) en doelgroepen (zoals partners, medewerkers, abonnees en klanten). Afhankelijk van het doel, de doelgroep en de functionaliteiten spreken we van een klantenportal, intranet, dealerportal, e-learningsplatform, mijn-omgeving of een werken bij portal.

Waarom een portal?

Een portal kan zorgen voor een persoonlijke ervaring, zowel voor interne als externe gebruikers. Met de mogelijkheden die Microsoft Dynamics 365 biedt, creëer je een portal die bij de specifieke wensen van jouw organisatie aansluit. Denk hierbij aan een intranet portal voor medewerkers om informatie te vinden, maar ook een portal om (subsidie)aanvragen in te dienen of een community-portal om contacten met klanten te onderhouden en customer engagement te verbeteren.

Bied gebruikers relevantie informatie achter een beveiligde online omgeving aan en verhoog op die manier de service en communicatie, klanttevredenheid en productiviteit. Koppel databases en Power Apps aan de portal, zodat achterliggende data zichtbaar en verrijkt wordt.

Ga een stap verder en bouw een brug tussen webapplicaties en de achterliggende database door processen te automatiseren en datastromen aan elkaar te koppelen. Door bijvoorbeeld een klanten- of dealerportal met de Microsoft Dynamics omgeving of AFAS te koppelen, wordt informatie automatisch opgehaald, orders (en andere verzoeken) in het systeem ingeschoten en kan de actuele voorraad en het aanbod opgehaald worden. Ga je nog een stap verder, dan bieden Power Apps extra functies voor gebruikers om rechtstreeks interacties aan te gaan met het systeem doordat er verbindingen tussen het portal en andere applicaties gemaakt worden. De gekoppelde data wordt zodoende inzichtelijk gemaakt. Hierdoor neemt de efficiëntie toe en worden en proces- en workflows geoptimaliseerd.

and Digitalizing

Een portal gaat verder dan een inlogscherm. Koppel Microsoft Dynamics 365 en breng de klantenservice, efficiëntie en productiviteit naar een hoger niveau.

Mogelijkheden van portals met Microsoft Dynamics 365:

Intranet

Breng organisatienieuws naar buiten via het intranet en laat medewerkers het platform benutten als online portaal om samen te werken, kennis te delen, documenten en collega’s te zoeken.

SharePoint

SharePoint is de onmisbare oplossing voor elke organisatie op zoek naar tijdwinst, optimale ondersteuning in samenwerking en slim & veilig documentbeheer.

Documentmanagement

Krijg je grip op de documentstromen, maak ze beschikbaar op elk device en krijg inzichten in de wijzigingsgeschiedenis. Een centrale inlog en opslag biedt gebruikers toegang tot documenten. Wijs rechten & rollen toe om gebruikers te voorzien van relevante informatie.

Online Portals

Afhankelijk van de behoefte en wensen van de organisatie, ontwikkelen wij portals met verschillende functionaliteiten zoals een:

  • Inkoopportal
  • Kennisportal
  • Werken bij portal
  • Intranet
  • Business portal
  • E-commerce portal
  • Klantenportal
  • Self service portal
  • Dealer portal
  • Reseller portal
Stacey Mathey profielfoto

Stacey Mathey

Principal Consultant

Verhoog (self) service en vergroot efficiënte met een online portal

Gebruikers wensen informatie en data te raadplegen wanneer het ze uitkomt – het liefst 24/7 – zonder tussenkomst van een persoon. Het draait om tijdswinst, inzicht en efficiëntie. Een online portal faciliteert gebruikers hierin. Wij helpen je bij het ontwikkelen van een portal, afgestemd op de behoefte van jouw doelgroep en organisatie. Dat stelt jou in staat processen te optimaliseren en de productiviteit te verhogen. Graag maak ik kennis met je om de mogelijkheden en voordelen van een portal voor jouw organisatie te bespreken.

Optimaal presteren  slimmer werken succesvol transformeren

met onze diensten en oplossingen.

Consultancy

Strategische doelstellingen doorvertalen naar een ICT-businessplan met impact.

Support

Efficiënt ICT-beheer en support, op de manier zoals jij het wenst.

Digital

Het digitaliseren en automatiseren van bedrijfsprocessen om schaalbaarheid en efficiency te verhogen.

Onze klanten, altijd  and running: Dat is ICT met impact!