Microsoft Windows is het meest krachtige en veilige besturingssysteem voor al jouw medewerkers. Wie met Windows werkt, beschikt over een platform om meer mee gedaan te krijgen. ​

Windows, het slimme startpunt

Alles wat je voor de moderne, hybride werkplek nodig hebt, vind je terug in Windows. Het platform ondersteunt populaire zakelijke software als Microsoft (Office) 365, Teams, SharePoint en Business Apps optimaal, waarmee je slim werken optimaal faciliteert. Windows is voor miljoenen organisaties wereldwijd in uiteenlopende branches de beste en meest logische keuze.

Naar schatting 77 tot 88% van de laptops en computers wereldwijd draait Windows. Niet zo gek, want met Windows heb je veruit de meeste keuze in beschikbare apparatuur en beschikbare applicaties. Windows is in hoge mate zowel hard- als softwarematig volledig naar wens te configureren.

Security-first

In de laatste versies van Windows heeft Microsoft ijzersterke beveiligingsmechanismen ingebouwd om jouw gebruikers te beschermen tegen malware en hackpogingen. Zo draait het besturingssysteem alleen goedgekeurde applicaties en worden inloggegevens beschermd door ze hardwarematig binnen een afgeschermde virtuele omgeving op te slaan. Ook kent Windows een ingebouwde anti-malware scanner wat kwaadwillige scripts blokkeert voordat ze gevaarlijk kunnen worden.

and Productive

Gebruik Windows via Exite en beveilig, implementeer en beheer alle gebruikers, apps en devices zonder onderbreking van bestaande processen.

 

De voordelen van Microsoft Windows:

Met Windows ervaar je het best denkbare gebruiksgemak. De gebruikservaring van het besturingssysteem voelt al decennia lang vertrouwd. Wie Windows nog niet kent of overstapt van bijvoorbeeld Apple Mac OS X, zal in het platform snel de weg kunnen vinden.

De gigantische softwarebibiliotheek maakt dat voor elke taak applicaties beschikbaar zijn. Je download applicaties via het internet, via de ingebouwde Microsoft Store of gebruikt ze via een browser vanuit de cloud. Windows biedt brede ondersteuning om zelf applicaties voor te ontwikkelen.

Applicaties geschreven voor een oudere versie van Windows werken dankzij de uitmuntende backwards compatibility ook op Windows 10 & 11. Dat betekent dat jouw kritische bedrijfsapplicaties niet herschreven of opnieuw uitgerold hoeven worden bij een update van het platform.

Hoe laten we jou Windows slim benutten?

Via de cloud updaten wij je volledige Windows-omgeving. Alle in het domein verbonden apparaten met WIndows 10 of 11 gaan daarmee in één keer over naar een nieuwe versie. Makkelijk en tijdbesparend.

Nieuwe werkplekken met Windows 10 of 11 richten wij automatisch op afstand voor je in met Windows Autopilot. Eindgebruikers activeren met enkele klikken hun gepersonaliseerde werkplek, zonder dat ze hoeven beschikken over technische kennis.

Kies voor monitoring of proactief beheer van je Windows omgeving door Exite. Onze Servicedesk fungeert als jouw centrale aanspreekpunt voor alle mogelijke vragen en issues die met het gebruik van Windows ervaren kunnen worden.

Stefan Nordkamp

Stefan Nordkamp

Business Architect
& Presales Consultant

Bereid je organisatie met Windows voor op de toekomst

In de huidige, snelle zakenwereld zijn data-uitwisseling, faciliteren van werken op afstand en snelle communicatie onmisbaar. Met Microsoft Windows beschik je als organisatie om productief te zijn en effectief te communiceren, ongeacht locatie. Samen met Microsofts belangrijkste besturingssysteem zorgen we ervoor dat jouw zakelijke doelstellingen zo efficiënt mogelijk worden ondersteund. Ik vertel je graag hoe wij dat doen.

Optimaal presteren  slimmer werken succesvol transformeren

met onze diensten en oplossingen.

Consultancy

Strategische doelstellingen doorvertalen naar een ICT-businessplan met impact.

Support

Efficiënt ICT-beheer en support, op de manier zoals jij het wenst.

Digital

Het digitaliseren en automatiseren van bedrijfsprocessen om schaalbaarheid en efficiency te verhogen.

Onze klanten, altijd  and running: Dat is ICT met impact!