Exciiiting partner aan het woord:
Bordan Accountants & Adviseurs

ICT speelt een belangrijke rol in de totstandkoming van het huidige Bordan. Het partnership met Exite is voor de business van Bordan cruciaal.

Geert van den Berg_Bordan Accountants & Adviseurs

Aan het woord:

Geert van den Berg

Partner/accountant

“Ik zie de rol die Exite voor ons vertegenwoordigt veranderen, van een ICT-leverancier naar een adviseur in integratie en productiviteit.”

‘Weg handwerk: Exite helpt automatiseren, koppelen & integreren.’

“In 2011 hebben we de eerste gesprekken met Exite gevoerd”, zegt Geert van den Berg, partner/accountant bij Bordan Accountants & Adviseurs. “Onze toenmalige ICT-partner kon niet langer behappen waar wij om vroegen; paste niet meer bij de grootte van onze onderneming, de veranderende rol van ICT en wist niet om te gaan met technische veranderingen als cloud.” In enkele jaren tijd is de business van Bordan sterk veranderd onder invloed van digitalisering, vertelt Van den Berg.

“Vroeger kwamen dozen bankafschriften van klanten binnen. Nu gebeurt dit digitaal omdat het gekoppeld is in de software. Op basis van crediteuren en facturen worden automatisch boekingsvoorstellen gedaan. Het handwerk in accountancy verdwijnt. Exite helpt ons in het automatiseren, koppelen en integreren.”

“Bij onszelf en onze klanten spelen uiteenlopende ICT-vraagstukken. Exite helpt daarbij.”

“De meest voorkomende pijnpunten en noodzakelijke veranderingen bij ondernemers concentreren zich rond groei en kosten”, zegt Van den Berg. “Digitalisering is daarin vaak de oplossing. Wij zijn onder andere in staat om door middel van automatisering data automatisch in een pakket te laten vloeien, wat nieuwe inzichten oplevert en kosten reduceert omdat gegevens dan nog maar één keer worden ingevoerd.” Bordan wordt met veel datavraagstukken geconfronteerd: “Hoe maken we koppelingen, laten we data aansluiten bij de materie die we behandelen en ook ‘welke software hebben we nodig voor de volgende stap?’. Dit zijn vragen die bij onze klanten spelen maar ook bij onszelf. Daar helpt Exite ons ook bij.”

Kristel Postel

Business Developer

Benieuwd naar een succesverhaal dat specifiek aansluit op jouw business?

Heb je een vraag over onze klantreferenties? Of vind je net niet dat ene klantenverhaal voor jouw branche waar je naar op zoek bent? Niet getreurd, we kunnen je vast en zeker in deze informatiebehoefte voorzien! Neem gewoon even contact met ons op.

Onze klanten, altijd  and running: Dat is ICT met impact!