Exite helpt Huisartsen Brouwer & Truin bij nieuwe manier van werken

Door te werken met Modern Workspace van Exite, kiest de Arnhemse Huisartsenpraktijk Brouwer & Truin voor een digitale werkomgeving met een krachtige gebruikservaring. Deze omgeving biedt via een online portaal veilige toegang tot bestanden en applicaties. Gebruikers zien in één overzicht wat voor hen relevant is.

15 nov 2019 | Blog, Nieuws, Zorg

Exite verzorgt voor Brouwer & Truin zowel de digitale werkomgeving als het achterliggende netwerk. De Enschede leverancier houdt zowel het netwerk als het portaal up-to-date en veilig. De ingebruikname van deze speciale Workspace omgeving is gepland voor 1 januari 2020.

15 nov 2019 | Blog, Nieuws, Zorg

Werkprocessen worden ingericht met Workspace. Deze tooling is door Exite toegerust op zorgomgevingen, waardoor de huisartsenpraktijk productiever werkt. Door te werken in de Exite cloud, zijn veiligheidsrisico’s tot een minimum beperkt.

Alle applicaties en bestanden in één overzicht

Workspace biedt via één gebruikersnaam-wachtwoordcombinatie toegang tot alle gebruikte online en lokaal geïnstalleerde applicaties. Denk hierbij aan Microsoft Office 365 applicaties, Zorgmanager en Medicom. Afhankelijk van de rol van de medewerker is een persoonlijk applicatie-overzicht beschikbaar. Hierin zijn de laatste afspraken en e-mail weergegeven. De online werkplek kan door medewerkers zelf altijd naar wens worden aangepast.

Onderdeel van het nieuwe werken dat de klant toepast, is vereenvoudigd documentbeheer. Documenten in Workspace worden in één online verzamelplek opgeslagen en beheerd. De slimme zoekfunctie in de omgeving maakt dat bestanden snel gevonden kunnen worden. Collega’s kunnen hun documenten via het online portaal opvragen en bewerken. Dat kan eventueel zelfs met elkaar tegelijkertijd, dankzij handige functionaliteit die Office 365 hierin biedt.


Dr. Michiel Truin met Mark Kiffen, Manager Commercial van Exite. Zij verheugen zich op de aanstaande samenwerking. “Met Workspace beschikken zorgprofessionals over een moderne flexibel in te richten, altijd beschikbare werkplek.”

Blijf op de hoogte, lees de nieuwste updates...
Blogs, nieuws en events. Alles over wat ons inspireert en jou informeert!

Heb je vragen of een super tof idee voor een nieuwe blog? Stuur een mailtje naar marketing@exite.com

Onze klanten, altijd  and running: Dat is ICT met impact!