Primeur standaardaanpak strategische ICT-roadmap bij Rollecate

Exite en Rollecate Groep hebben een meerjarige overeenkomst gesloten voor de uitvoer van een strategische roadmap, waarmee de gevelproducent voorop kan lopen in zijn markt.

18 nov 2019 | Business, Nieuws

“Door te gaan werken met de Exite roadmap worden in meerdere opzichten inefficiënties weggenomen. ICT komt daarmee in dienst te staan van het vergemakkelijken van de operatie en daarmee optimaal ondersteunen van bedrijfsprocessen”, vertelt Diederik Roo van Rollecate.

18 nov 2019 | Business, Nieuws

Het partnership met Rollecate betekent dat een vernieuwende methode wordt geïntroduceerd in het aangaan van duurzame relaties met onze klanten. Door te gaan werken met het strategische planmiddel roadmapping, worden in samenspraak met de klant (Rollecate) alle werkzaamheden, oplossingen en benodigde resources voor het ICT-functie meerjarig gedefinieerd. Deze laten Rollecate transformeren naar een ideale situatie, afgestemd op de eigen bedrijfsdoelstellingen.

‘Een roadmap behaalt bedrijfsdoelstellingen sneller en eenvoudiger’

“We zijn enorm trots om van Rollecate het vertrouwen te krijgen de ICT-organisatie in alle dimensies te vormen, binnen een voor de gevelproducent passende ICT-visie. Informatie en technologie worden hiermee als katalysator ingezet voor het behalen van de bedrijfsdoelstellingen van de organisatie”, zegt Ronald Vehof, operationeel directeur van Exite.

Rollecate Groep verzekert zich van continuïteit, schaalbaarheid en veiligheid van bedrijfsdata en IT door over te gaan van lokale datacenters naar een door Exite beheerde infrastructuur in de cloud.  “In plaats vanuit een twaalftal losse omgevingen, krijgen we vanuit één centraal fundament alle ICT-functionaliteit ‘as-a-service’ geleverd. Hiermee wordt onze ICT per direct stabieler, flexibeler en schaalbaar”, zegt Diederik Roo, CFO bij Rollecate Groep.

Ronald Vehof (Exite) & Diederik Roo (Rollecate Groep)

Blijf op de hoogte, lees de nieuwste updates...
Blogs, nieuws en events. Alles over wat ons inspireert en jou informeert!

Heb je vragen of een super tof idee voor een nieuwe blog? Stuur een mailtje naar marketing@exite.com

Onze klanten, altijd  and running: Dat is ICT met impact!