Exite gaat verder als Interstellar

Met toekomstbestendige IT een duurzame meerwaarde creëren vanuit een next level platform.

2 jan 2024 | Nieuws

Auteur:

Robbie Mulders

Robbie is CEO van Exite, oftewel 'Chief Exite Officer'. In deze functie is hij naast algemeen directeur ook ambassadeur van Exite. Zowel op commercieel als inhoudelijk vlak staat hij voor de boodschap van Exite: met inzet van slimme ICT impact maken op morgen.

Volg Robbie op LinkedIn.

2 jan 2024 | Nieuws

Per ingang van 2 januari 2024 gaat Exite verder onder de naam van Interstellar. Exite was natuurlijk al onderdeel van de Interstellar Collection en we zijn enorm trots om te kunnen meedelen dat we hier dit jaar nóg meer verdieping aan gaan geven. In 2024 bouwen we samen met Ask Roger!, Databyte, Datamex, CSN Groep, Qconferencing, SCCT en Solimas stapsgewijs toe naar één Interstellar. We bundelen de kracht van deze acht ondernemingen uit de Interstellar Collection in één organisatie en merk vanuit een next level platform, om zo duurzame meerwaarde te kunnen creëren voor onze klanten en medewerkers.

Maarten van Montfoort, CEO van Interstellar, zegt hierover: “Dat is waar wij sterk in geloven: het boeken van vooruitgang met toekomstbestendige IT voor een mooiere wereld. Een toekomst waar onze IT-dienstverlening dagelijks voor onze klanten het verschil maakt. Achter de schermen werkten de verschillende bedrijven al intensief samen, maar dit jaar zetten we echt grote stappen naar één sterk Interstellar. Dat de acht ondernemingen nu onder dezelfde naam gaan opereren is een fantastische mijlpaal in dit proces.”

Wil je meer weten over Interstellar? Kijk dan op de nieuwe website!

 

IT Governance – Pak de regie

IT Governance – Pak de regie

Beheer de complete IT-omgeving vanuit één besturingsmodel en breng alle ICT spelregels, afspraken, richtlijnen en procedures samen | Pak de regie met een gericht IT-Governance beleid | Strategie & Beveiliging voor risicobeheersing, kostenbesparing & bedrijfscontinuïteit.

Heb je vragen of een super tof idee voor een nieuwe blog? Stuur een mailtje naar marketing@exite.com

Onze klanten, altijd  and running: Dat is ICT met impact!