Exite verrast met 8.510 oliebollen

Collega’s van Exite zijn voorbije weken druk geweest met het bezoeken van tientallen adressen. Met één speciaal doel, namelijk het verrassen van relaties met een heerlijke schaal oliebollen.

13 dec 2019 | Nieuws

Foto’s

Benieuwd naar alle foto’s? Je vindt ze via deze link.

13 dec 2019 | Nieuws

Het was twee weken lang vaste prik: met een kar vol verse traktaties reden ’s ochtends vroeg minimaal twee collega’s van Exite weg bij de Hengelosestraat 501 om door het land oliebollen te bezorgen. Gevulde oliebollenschalen werden op 87 adressen hartelijk ontvangen, wat neerkomt op een totaal van 8.510 verorberde bollen. Bovenop prijkten zo’n 5000 cocktailprikkers met het kenmerkende Exite logo. Om overal langs te gaan toerden 24 Exite’rs ruim 3300 kilometer op de weg.

In totaal 9000 servetten zorgden ervoor dat er niet te veel suiker en rozijnen op de grond zijn beland. Posts op social media van de actie – te vinden via hashtag #exciiiting – leidden tot tientallen reacties en meer dan 30.000 impressies.

Tweede jaar van de oliebollenactie

Vorig jaar werden met de oliebollenkar van Exite ICT voorganger Sigmax ICT Specialisten zo’n 8000 bollen rondgebracht. Vrijdag worden de laatste relaties door Exite’rs bezocht.
Oliebollen2019

Blijf op de hoogte, lees de nieuwste updates...
Blogs, nieuws en events. Alles over wat ons inspireert en jou informeert!

Heb je vragen of een super tof idee voor een nieuwe blog? Stuur een mailtje naar marketing@exite.com

Onze klanten, altijd  and running: Dat is ICT met impact!