Onze digitale zorg-oplossingen laten zelfstandige behandelcentra (ZBC’s), academische en algemene ziekenhuizen, categorale instellingen, kortdurende GGZ, eerstelijnszorg en ambulancediensten (RAV) het beste uit jouw mensen halen.

Zorgeloze voordelen

De digitale zorgwerkplek als centrale hub voor zorgmedewerkers om zorgeloos, veilig, altijd en overal op elk device te werken.

Visie op Zorg

ICT in de zorg is meer dan alleen technologie. Wij gaan een stap verder dan alleen het opleveren van een zorgwerkplek of
intranet.

Digitale zorgwerkplek

Een digitale werkplek die het werkproces en daarmee het zorgproces zo eenvoudig en veilig
mogelijk maakt.

De aanpak

Naast oog voor technologie, houden wij ook rekening met organisatiebeleid, cultuur, zorgproces, informatiestormen en informatiebeveiliging.

and Curing

Organisaties binnen de cure-zorgbranche verwachten slimme oplossingen voor bestaande en toekomstige ICT-vraagstukken. Wij helpen jou als regisseur binnen de ICT-zorg jouw omgeving op maat te digitaliseren, waardoor zorgverleners prettiger & efficiënter kunnen werken en meer aandacht beschikbaar komt voor om wie het draait: de patiënt.

 

Klaar voor de cure zorg van morgen

Digitalisering en nieuwe manieren van gegevensuitwisselingen binnen de zorg bieden kansen om de zorg aan patiënten anders en beter te organiseren. Van cure-organisaties wordt efficiënte en goed werkende ICT gevraagd, gekoppeld aan interoperabele informatiesystemen, een hoge graad gegevensbescherming en privacywaarborgen. Daarbij moeten binnen cure ook kansen verzilverd kunnen worden in de ontwikkeling en toepassing van nieuwe digitale zorgtechnologie.

Onze aanpak richt zich op het vinden van de juiste antwoorden op ICT-vraagstukken en deze vertalen in innovatieve, toekomstbestendige oplossingen als de Digitale zorgwerkplek en het Sociaal intranet. Om jouw ervan te verzekeren dat jouw zorg bij ons in goede handen is, trekken we intensief met je op, verdiepen we ons in jouw doelstellingen en nemen we de wensen en eisen van jouw zorgverleners mee in een heldere digitale strategie.

 

Cure_Zorg_Exite_partner_team
Waarom Exite?

Als MSP (Managed Service Provider) met ruime kennis en ervaring met digitale zorgtechnologie ondersteunen we een breed palet aan klanten binnen de cure-zorgbranche. Onze consultants hebben naast verstand van werkplekken, intranetten en moderne manieren van werken, ook ervaring met processen in de zorg en het verandermanagement dat komt kijken bij nieuwe technologie. Wij helpen jou digitale oplossingen in te zetten die het primaire zorgproces ten goede komen en zorgmedewerkers in taken zo goed en zoveel mogelijk ontlasten.

Onze zorgklanten, altijd  and running: Dat is ICT met impact!
Bas Haarhuis, Customer Success Manager, Exite ICT

Bas Haarhuis

Customer Success Manager
Een kloppend ♥ voor jouw ICT in de zorg
Geen sector staat zo onder druk als de zorgsector. Kosten verlagen en tegelijkertijd de kwaliteit van zorg verbeteren leidt tot grote uitdagingen die je alleen moeilijk kunt behappen. Samen met klanten uit de zorgsector bouwen we oplossingen die alert inspelen op veranderingen en die jouw ICT-regierol versterken. Ben je benieuwd naar onze relevantie voor jouw zorgorganisatie?

Optimaal presteren  slimmer werken succesvol transformeren

met onze diensten en oplossingen.

Consultancy

Strategische doelstellingen doorvertalen naar een ICT-businessplan met impact.

Support

Efficiënt ICT-beheer en support, op de manier zoals jij het wenst.

Digital

Het digitaliseren en automatiseren van bedrijfsprocessen om schaalbaarheid en efficiency te verhogen.

Onze klanten, altijd  and running: Dat is ICT met impact!