In enkele muisklikken precies vinden en activeren wat je in de zorg dagelijks nodig hebt.

De Digitale Zorgwerkplek verandert het zorglandschap

De Digitale Zorgwerkplek is een persoonlijke en flexibele werkplek waarin alle relevante informatie op een makkelijke en veilige manier wordt geserveerd aan de zorgmedewerker. Applicaties en informatie zijn bereikbaar met één klik, waarmee de Digitale Zorgwerkplek een steeds belangrijker instrument wordt voor zorgverleners om informatie snel te vinden en gemakkelijk informatie, kennis en documenten te delen. Dankzij de aansprekende voordelen is de Digitale Zorgwerkplek bij uitstek een veilige plek waarmee cliënten betere zorg geleverd kan worden en zorgverleners overal zorg op maat kunnen verlenen.

Op basis van een moderne applicatie-architectuur en robuuste dienstverlening vanuit de cloud, is de Digitale Zorgwerkplek in staat om datgene te leveren wat zorgmedewerkers het hardst nodig hebben om de best mogelijke zorg te leveren: een gepersonaliseerd startscherm gecentraliseerd rond alles wat met het zorgproces te maken heeft.

digitale zorgwerkplek

Altijd passend bij de zorgmedewerker

Als je in de zorg werkt, ben je gebaat bij een digitale en mobiele werkplek waarin alles wat je dagelijks gebruikt op een heldere manier geïntegreerd is. Natuurlijk is het van belang dat het op een veilige manier gebeurt. Exite heeft haar Digitale Zorgwerkplek zo ingericht dat zorgmedewerkers tijd-, plaats-, en apparaatonafhankelijk kunnen werken en zich daarbij kunnen richten op wat voor hen altijd het belangrijkste is: de best mogelijke zorg aan cliënten verlenen.

and Always in Control
Een prettige werkplek met altijd inzicht en controle over de actuele situatie bij de eigen organisatie en de omgeving.
De voordelen van de Digitale Zorgwerkplek:
Houd iedereen betrokken via het ingebouwde sociale intranet: medewerkers, vrijwilligers en externen: bijvoorbeeld collega’s van samenwerkende zorgorganisaties.
Altijd vinden wat je zoekt met een alomvattende zoekfunctie. Doordat alle informatie centraal en overzichtelijk gebundeld wordt, kunnen zorgmedewerkers efficiënter werken.
Vanuit één scherm verkrijgen medewerkers direct single-sign on toegang tot (zorg)applicaties die voor hen relevant zijn. Zo laten we het ICT-proces aansluiten op de behoeften van individuele collega’s.
Voor alle rollen binnen de zorgorganisatie (van zorgverlener tot ICT en van communicatie tot directie) is de Digitale Zorgwerkplek hét startpunt voor de dagelijkse werkzaamheden en communicatie.
Hoe laten we jou de Digitale Zorgwerkplek slim benutten?
ICT-kennis is niet vereist in het onder de knie krijgen, inzetten en beheersbaar houden van onze oplossing. Daarmee is het te gebruiken voor zorgmedewerkers op iedere niveau, van de assistent tot de huisarts tot de specialist.
Door te werken volgens een bewezen interoperabel, meerlaags model, houden we naast de applicaties en informatie rekening met het beleid van de zorgorganisatie, het zorgproces en bestaande informatiestromen.
Iedere Digitale Zorgwerkplek begint met het luisteren naar de behoeften van de zorgverlener en haar medewerkers. Pas na deze gesprekken en analyse van werkprocessen, gaan wij aan de slag met een passende oplossing.
Onze zorgklanten, altijd  and running: Dat is ICT met impact!
Bas Haarhuis, Customer Success Manager, Exite ICT

Bas Haarhuis

Customer Success Manager

Maak het werken met zorg ICT eenvoudig
Met de keuze voor een Digitale Zorgwerkplek begrijpen we dat je daarbij niet over één nacht ijs gaat. Natuurlijk is het je doelstelling het werkproces en daarmee zorgproces zo eenvoudig en veilig mogelijk te maken. Maar hoe ga je daarin te werk? Het inrichten en het beheren van een goede Digitale Zorgwerkplek is een specialisatie op zich. In een demo laten we graag zien hoe wij alles wat voor medewerkers van belang is kunnen integreren in één omgeving zodat zij meer tijd kunnen besteden aan degenen die voor zorgorganisaties op 1 staan: de cliënten.

Optimaal presteren  slimmer werken succesvol transformeren

met onze diensten en oplossingen.

Consultancy

Strategische doelstellingen doorvertalen naar een ICT-businessplan met impact.

Support

Efficiënt ICT-beheer en support, op de manier zoals jij het wenst.

Digital

Het digitaliseren en automatiseren van bedrijfsprocessen om schaalbaarheid en efficiency te verhogen.

Onze klanten, altijd  and running: Dat is ICT met impact!