Altijd optimaal beschermd tegen cybercrime met de antivirus en slimme endpoint-bescherming van Exite.

Antivirus en slimme endpoint-bescherming

Met een constante toename in aanvallen en opkomende dreigingen als ransomware blijft cybercrime een risico om rekening mee te houden. Of het nu gaat om hackers, onvoorzichtige gebruikers of de eigen IT’ers die al met een drukke agenda kampen; Exite houdt jouw systemen veilig!

Exite Security Manager – AV Defender en Exite Managed Endpoint Detection & Response (EDR) zijn innovatieve oplossingen die vergaande bescherming bieden tegen de meest geavanceerde en actuele vormen van cybercrime.

Digitale dreigingen zijn aan de orde van de dag: bedrijven die de continuïteit van primaire processen in gevaar zien komen door ransomware, medewerkers die ongemerkt toegang verlenen tot bedrijfsgeheimen bij phishing en virussen die ongemerkt deuren naar hackers openen.

Zonder goede security is jouw organisatie een makkelijke prooi. Afhankelijk van jouw type organisatie kunnen we je een passende oplossing adviseren op gebied van antivirus en bescherming van endpoints, voorzien van de professionele ondersteuning die je van Exite gewend bent. Wil je optimaal beschermd werken, waar en wanneer je ook werkt? Neem contact op! Ook als je benieuwd bent naar je huidige beschermingsniveau.

 

Ja, ik wil meer weten over Exite antivirus en endpoint-bescherming!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Optimaal presteren  slimmer werken succesvol transformeren

met onze diensten en oplossingen.

Consultancy

Strategische doelstellingen doorvertalen naar een ICT-businessplan met impact.

Support

Efficiënt ICT-beheer en support, op de manier zoals jij het wenst.

Digital

Het digitaliseren en automatiseren van bedrijfsprocessen om schaalbaarheid en efficiency te verhogen.

Onze klanten, altijd  and running: Dat is ICT met impact!