Do you prefer an English version of this page?

Support op afstand

Welkom op de helppagina voor ondersteuning op afstand door Exite. Klik op aanwijzing van de supportmedewerker op onderstaande knop.
Instructie Windows
/ Instructie macOS

Telefoon

+31(0)88 – 3 99 22 22 *

Support portal

https://supportportal.exite.com

E-mail

support@exite.com

* Dit telefoonnummer is bereikbaar tussen 8.00u en 17.30u

Heb je een uitgebreid servicewindow met ons afgesloten? Dan kun je buiten de hierboven genoemde kantoortijden ons bereiken op het apart verkregen telefoonnummer.

Disclaimer Remote Support

Door het klikken op de buttons hierboven accepteert u een sessie waarbij, vanaf afstand, een medewerker van Exite ICT zich toegang verschaft tot uw computer. De programmatuur waarmee de sessie wordt uitgevoerd is met veel zorgvuldigheid samengesteld, echter het kan voorkomen dat deze programmatuur -om welke reden dan ook- niet functioneert zoals beoogd. Hierbij kan niet worden uitgesloten dat schade ontstaat aan bijvoorbeeld programmatuur of data op uw pc. Exite ICT is niet aansprakelijk voor eventuele schade in welke vorm dan ook die voortvloeit of verband houdt met het gebruik van de ondersteuning op afstand dienst. Indien u klikt op de buttons hierboven, gaat u akkoord de bovenstaande voorwaarden.

Let op: In het kader van geldende AVG-wetgeving willen we u vragen documenten, webpagina’s en applicaties welke gevoelige informatie bevatten van tevoren te sluiten.

 

Onze klanten, altijd  and running: Dat is ICT met impact!