Exciiiting partner aan het woord:
Aqua+ Sprinklersystemen

Aqua+ is Nederlands marktleider in het ontwerpen, installeren en onderhouden van sprinklersystemen. De hele organisatie draait op ICT-systemen. Exite helpt ze daarbij.

Aqua+, Patrick Oude Scholten

Aan het woord:

Patrick Oude Scholten

Manager ICT

“Ons doel is een datagestuurd bedrijf worden.”

“Als de ICT niet functioneert, staan collega’s stil. Een goed functionerende ICT is daarom van cruciaal belang”, zo vertelt Patrick Oude Scholten want “Aqua+ levert niet alleen sprinklers, maar ook systemen die zorgen dat het brandmeldsysteem is gekoppeld en er een melding naar de alarmcentrale gaat. Dat mag nooit falen en moet zowel technisch als functioneel kloppen.”

‘Een ICT-partner hoort na te denken over onze praktijk.’

Bij Aqua+ wordt met veel externe specialisten samengewerkt. Patrick geeft aan dat een partner daarom “open moet staan om met andere (externe) specialisten samen te werken. Vandaar dat ik Exite aan tafel gezet heb met verschillende leveranciers van onze specialistische software om samen te werken aan integraties en koppelingen. Het is fijn dat Exite hier open voor staat.”

“Wat betreft de security en als ICT-adviseur heb ik veel aan Exite business consultant Jor Muller’, zegt Patrick. “Als Manager ICT kan ik niet overal vanaf weten. Jor is één dag per week onze Security Officer. Met hem ben ik nu bezig een cybersecurity team voor de organisatie op te tuigen. Ook ondersteunt hij ons goed in SharePoint. Van Exite waardeer ik het dat de professionals die hier werken en onze projecten ondersteunen dat doen met Twentse nuchterheid; lean en pragmatisch.”

“Ons doel is een datagestuurd bedrijf worden.”

“Dat is onze stip op de horizon”, vertelt Patrick. “Dit betekent dat we afstappen van de oude manier van werken en gebruikers beter willen faciliteren met de juiste ICT-functionaliteit in de dagelijkse werkzaamheden en efficiëntere werkwijzen mogelijk maken. We zitten nu midden in onze digitale transitie. Bovendien willen we wat betreft de bedrijfscontinuïteit niet te afhankelijk zijn van eigen ICT-resources en kennis; deze worden zoveel mogelijk belegd bij strategische ICT-partners. Samen met Exite hebben we hiervoor een roadmap opgesteld.”

Kristel Postel

Business Developer

Benieuwd naar een succesverhaal dat specifiek aansluit op jouw business?

Heb je een vraag over onze klantreferenties? Of vind je net niet dat ene klantenverhaal voor jouw branche waar je naar op zoek bent? Niet getreurd, we kunnen je vast en zeker in deze informatiebehoefte voorzien! Neem gewoon even contact met ons op.

Onze klanten, altijd  and running: Dat is ICT met impact!