Exciiiting partner aan het woord: Prescan

‘We kunnen zelf direct nieuwe accounts, applicaties of systemen inregelen, zonder te investeren in nieuwe hardware.’

Edwin Bank_Prescan

Klant aan het woord:

Edwin Kortleve

ICT Manager

‘We zijn blij dat nu we voor Exite hebben gekozen, we echt kunnen profiteren van flexibiliteit in onze ICT.’

‘Met een veelvoud aan ICT-leveranciers is het lastiger tot een passende oplossing te komen.’

Prescan is al vele jaren actief en marktleider op het gebied van preventief medisch onderzoek in binnen- en buitenland. Binnen de groeiende, ambitieuze organisatie is Edwin Kortleve ICT-manager voor meerdere kantoren en klinieken. ICT is van vitaal belang voor de medische screening die Prescan uitvoert bij mensen méten zonder klachten. Sinds 2015 verzorgt Exite bij Prescan de digitale werkplek oplossing Exite Workspace, aangevuld met telefonie via Exite Communications.

‘We zouden onze eigen hosting nooit zo goed kunnen faciliteren als een gespecialiseerde partij als Exite dat kan doen.’

“Met de veelvoud aan ICT van meerdere leveranciers was het moeilijk om de puzzel vorm te geven op de manier die wij wensten. In de verkennende gesprekken die onder mijn voorganger werden gestart met leveranciers, werd duidelijk dat de on-premises client-server omgeving op de schop moest. Waar andere leveranciers daarop een onpremises vernieuwing voorstelden, introduceerde Exite een innovatieve cloudoplossing.”

Kristel Postel

Business Developer

Benieuwd naar een succesverhaal dat specifiek aansluit op jouw business?

Heb je een vraag over onze klantreferenties? Ben je op zoek naar een digitale werkplek oplossing of vind je net niet dat ene klantenverhaal voor jouw branche waar je naar op zoek bent? Niet getreurd, we kunnen je vast en zeker in deze informatiebehoefte voorzien! Neem gewoon even contact met ons op.

Onze klanten, altijd  and running: Dat is ICT met impact!