Exciiiting partner aan het woord: Panelen Holland

Panelen Holland is marketleider in maatwerk sandwich panelen en plaatwerk. Exite hielp Panelen Holland aan Azure Virtual Desktop werkplekken uit de cloud, voorzien van een Modern Workplace.

marco_rouw_wilminktheater

Aan het woord:

Jan Peter van de Vegte

(Oud-)Bedrijfsleider

“Exite laat zich niet afleiden
door uitdagingen die je
tijdens een grootschalig
ICT-traject hoe dan ook
tegenkomt.“

Partnering met Exite voor een moderne Azure Virtual Desktop omgeving

In de fabricagehallen van Panelen Holland worden wekelijks duizenden vierkante meters panelen en platen geproduceerd voor de luxere kantoorbouw in Nederland. Showcaseprojecten zijn bijvoorbeeld de Schipholtoren, het kantoor van ASML en de hotels van Van der Valk. Omdat ICT voor het Friese bedrijf een belangrijke rol vertegenwoordigt, is Exite ICT een cruciale partner.

Panelen Holland zocht eind 2019 een partner om haar ICT toekomstbestendig te maken. Eisen voor de nieuwe omgeving: schaalbaarheid, flexibiliteit en eenduidigheid in de oplossing. Op basis van goede ervaringen van een partnerorganisatie met Exite, zijn met de ICT-leverancier gesprekken gestart over het in de cloud brengen van bestaande oplossingen met behulp Azure Virtual Desktop (AVD) in combinatie met Workspace 365.

Werkplekken vanuit de cloud: snel, veilig en eenvoudig

Inmiddels zijn 60 werkplekken van AVD voorzien, waarvan 45 met Workspace 365 om toegang te hebben tot het lokale ERP. AVD biedt Panelen Holland veel performance: naast snelle toegang tot bestanden en applicaties kan de fabrikant er eenvoudig mee videobellen. Doordat Exite de omgeving heeft ingericht met Microsoft Endpoint Manager, is iedere werknemer snel voorzien van een passende werkomgeving. Wijzigingen en updates kunnen via de online console eenvoudig voor de gehele omgeving worden doorgevoerd.

Panel Holland noemt de toegenomen flexibiliteit en gecreëerde eenduidigheid in het werkproces als grootste voordeel van de Exite-oplossing. Niet langer is het nodig voor systemen opnieuw in te loggen of krijgen gebruikers bij het thuiswerken andere interfaces te zien. De ervaring van werken met de ICT-oplosssingen van de organisatie zijn nu overal gelijk, onafhankelijk van locatie.

‘Zichtbaarheid, betrokkenheid en eerlijk advies vormen de sleutel voor een vruchtbaar partnership.’

Oud-bedrijfsleider Jan Peter van de Vegte prijst Exite dat zij zich niet laten afleiden door de uitdagingen die je tijdens een grootschalig ICT-project hoe dan ook tegenkomt.  “Veel ICT-partijen komen met een goed verhaal, maar laten steken vallen in de uitvoering en opvolging. Gelukkig blijkt het ook anders te kunnen. Exite moet daarom blijven doen wat ze nu doen. Goede communicatielijnen onderhouden en via de accountmanager mijn opvolger regelmatig bijpraten over ontwikkelingen. Zichtbaarheid, betrokkenheid en eerlijk advies vormen de sleutel voor een vruchtbaar partnership.”

Kristel Postel

Business Developer

Benieuwd naar een succesverhaal dat specifiek aansluit op jouw business?

Heb je een vraag over onze klantreferenties? Of vind je net niet dat ene klantenverhaal voor jouw branche waar je naar op zoek bent? Niet getreurd, we kunnen je vast en zeker in deze informatiebehoefte voorzien! Neem gewoon even contact met ons op.

Onze klanten, altijd  and running: Dat is ICT met impact!