Exciiiting partner aan het woord: PCV Group

Dankzij de inzet van Exite  Cloud en Workspace is high-tech ontwerper PCV Group in staat ambitieuze bedrijfsdoelstellingen te verwezenlijken.

Aan het woord:

Roel Wellink

Lead Engineer

“Doordat Exite Workspace het mogelijk maakt voor zowel interne als externe gebruikers tegelijkertijd aan documenten te werken, bemerken we productiviteitwinst.”

ICT zelf doen of uitbesteden?

Vanuit het hoofdkantoor in Enschede vertaalt PCV Group (People Creating Value) complex technische vraagstukken naar slimme producten voor massaproductie. Modules voor koffiemachines, triggersprays en witgoed zijn voorbeelden van actuele PCV-projecten. “Kortgezegd verzorgen wij hier integrale productontwikkeling voor een zeer diverse groep internationale klanten”, zegt Roel Wellink, Lead Engineer en tegelijkertijd ICT-verantwoordelijke bij PCV. “Wij maken hier hoogwaardige onderdelen die voor een lage prijs grootschalig te produceren zijn.”

“We wisselen tussen onze kantoren continu grote bestanden uit.”

Enkele jaren terug, zocht PCV naar een partner om de eigen ICT te professionaliseren. Wellink vertelt: “We wilden niet langer een bedrijf zijn waar ICT ernaast gedaan wordt. Exite heeft ons bij de hand genomen in de overgang van de end-of-life situatie van de oude server naar een hagelnieuwe Exite Cloud omgeving.”

Met de Exite Cloud beschikt PCV over een wereldwijd toegankelijke omgeving, waarmee de organisatie eenvoudig en veilig samenwerkt met klanten en partners. “Hiermee bieden we de standaarden die onze klanten verwachten. Daar konden we met onze eerdere on-premises omgeving onmogelijk aan voldoen”, zegt Wellink. “We wisselen continu grote bestanden uit tussen onze kantoren, onder meer ontwerpen maar ook steeds meer videocontent. Laatstgenoemde is ontzettend belangrijk in de analyse van betrouwbaarheid van componenten. Nu we alles digitaal doen, groeit onze cloud met ons mee.”

Kristel Postel

Business Developer

Benieuwd naar een succesverhaal dat specifiek aansluit op jouw business?

Heb je een vraag over onze klantreferenties? Of vind je net niet dat ene klantenverhaal voor jouw branche waar je naar op zoek bent? Niet getreurd, we kunnen je vast en zeker in deze informatiebehoefte voorzien! Neem gewoon even contact met ons op.

Onze klanten, altijd  and running: Dat is ICT met impact!