Exciiiting partner aan het woord: Prescan

‘Hoe we onze systemen met Exite gekoppeld hebben en onze werkprocessen geïntegreerd, daar ben ik echt trots op.’

Prescan_Exite_Profiel

Klant aan het woord:

Edwin Kortleve

ICT Manager

‘We verwachten een regierol van Exite: zij weten van de hoed en de rand qua ICT en verzorgen koppelingen met onze eigen systemen en externen. Daar kan ik Exite op vertrouwen.’

‘Volledig digitaal klantproces: 1-op-1 gekoppeld met onze locaties.’

Prescan is al vele jaren actief en marktleider op het gebied van preventief medisch onderzoek in binnen- en buitenland. Binnen de groeiende, ambitieuze organisatie is Edwin Kortleve ICT-manager voor meerdere kantoren en klinieken. ICT is van vitaal belang voor de medische screening die Prescan uitvoert bij mensen méten zonder klachten. Sinds 2015 verzorgt Exite bij Prescan cloud, de digitale werkplek oplossing Exite Workspace, telefonie via Exite Communications en integraties met bestaande ICT-systemen.

‘Als cliënten naar de kliniek komen, hebben medewerkers en apparaten complete dossiers beschikbaar. Zodra het onderzoek klaar is, staan de beelden al in het online portal van de cliënt en zijn ze beschikbaar voor de arts. Dit hebben we met Exite technisch gekoppeld.’

“We hebben voorbije jaren met Exite flink ontwikkeld in hoe we de werelden van private cloud en ons netwerk konden verbinden met public cloud en SaaS-diensten om ervoor te zorgen dat data-uitwisseling hier zowel veilig als stabiel plaatsvindt. Als bijvoorbeeld beelden niet aankomen, dan kan een arts geen beoordeling uitvoeren en kan een consult niet plaatsvinden. Dat kan ik niet verkopen. Integraties zijn daarom essentieel. We hebben met Exite in feite een grote connectiviteitspuzzel opgelost.”

Kristel Postel

Business Developer

Benieuwd naar een succesverhaal dat specifiek aansluit op jouw business?

Heb je een vraag over onze klantreferenties? Ben je op zoek naar een digitale werkplek oplossing of vind je net niet dat ene klantenverhaal voor jouw branche waar je naar op zoek bent? Niet getreurd, we kunnen je vast en zeker in deze informatiebehoefte voorzien! Neem gewoon even contact met ons op.

Onze klanten, altijd  and running: Dat is ICT met impact!