Laat je met een Inspiratiesessie inspireren in de route die jij bewandelt richting jouw Digitale Transformatie.

Een digitale route passend bij jouw unieke behoeften en doelen:

Digitale transformatie is zowel een culturele en bedrijfstransformatie als een technologische transformatie. Het is een fundamentele veranderde kijk op klantervaring, bedrijfsmodellen en processen. Het doel is het vinden van nieuwe manieren om waarde te leveren, inkomsten te genereren en efficiëntie te verbeteren. Met de Exite Inspiratiesessie Digitale Transformatie laten we jou een reis maken naar jouw gewenste toekomst en schetsen we een rode draad om hands-on mee aan de slag te gaan.

  • Je organisatie digitaliseren én toekomstbestendig maken
  • Inspiratie voor jou en je collega’s
  • Een duidelijke stip aan de horizon m.b.t. digitalisering van jouw organisatie
  • Waardevolle inzichten uit een kleine tijdsinvestering
  • Een rapportage om direct  aan de slag te gaan

and Inspiring

In één dagdeel op locatie werken aan de digitale toekomstroute van jouw organisatie

Stap 1: Hoe gaat jouw organisatie om met de tegenwoordige informatie-lawine?

De wereld verandert snel. Er komt veel op organisaties af. Vaak ontbreekt de praktische toepassing in deze informatie overload. Het bijhouden van veranderingen is een kunst die wij verstaan en inzetten om jou doeltreffend te inspireren.

Stap 2: Op waarde schatten van ontwikkelingen

Zit je dag-in dag-uit in de materie als het gaat om Digitale Transformatie? Als ondernemer of beslisser ontbreekt het vaak aan tijd omdat je focus – begrijpelijkerwijs – uitgaat naar je core business. Een Business- & Technisch architect leiden bij jouw organisatie een passende Inspiratiesessie.

Stap 3: De stip aan de horizon

Waar wil je met jouw organisatie naartoe? Dat is voor ons de hamvraag. Wij stellen samen met jou de gewenste situatie vast en helpen je bepalen op welke technische veranderingen je wel en niet in zou moeten spelen. Daarnaast helpen we je digitale speerpunten te formuleren op basis van waar je nu staat en waar je straks wilt staan.

Stap 4: Impact? Mens x Technologie

Hoe zorg je ervoor dat zij die dagelijks de taken verrichten om bedrijfsdoelen te behalen maximale impact maken? Wat zijn binnen jou de bouwstenen die jouw relevantie voor de toekomst borgen? Wij gaan op basis van jouw unieke behoeften een functionele en chronologische vertaling maken naar technologische bouwblokken.

Stap 5: Na één middag resultaat

In één middag inspireren wij jou en je collega’s over wat jouw organisatie met Digitale Transformatie kan bereiken. We leren elkaar kennen en leveren in een rapportage een hands-on eerste advies voor een rode draad richting een digitale toekomst. Als jij de toekomst vervolgens net zo kick-ass vindt als wij doen, bouwen we vervolgens graag samen verder aan jouw digitale organisatie!

Job Leemreize

Business Consultant &
Digital Transformation Guru

Let us inspire you!

Wij laten jou graag bij jou op locatie zien hoe de wereld verandert en hoe je deze ontwikkelingen in duidelijke taal op de praktijk toespitst. Waar verschillende mensen werken, gelden verschillende wensen. Met digitalisering in een organisatie werkt het net zo! Wij nemen graag de mens als startpunt om te verkennen hoe jouw digitale toekomst eruit kan zien.

Zie ik je binnenkort?

 

Optimaal presteren  slimmer werken succesvol transformeren

met onze diensten en oplossingen.

Solutions

Hoogwaardige oplossingen en managed services die overal passen.

Support

Efficiënt ICT-beheer en support, op de manier zoals jij het wenst.

Digital

Het digitaliseren en automatiseren van bedrijfsprocessen om schaalbaarheid en efficiency te verhogen.

Onze klanten, altijd  and running: Dat is ICT met impact!