Intranet, documentbeheersing, digitaal samenwerken en kwaliteitsmanagement via één platform.

Microsoft SharePoint

SharePoint is dé tool binnen de Microsoft-productfamilie die je informatie en bedrijfsdata binnen jouw organisatie laat organiseren. Vanaf elk apparaat verkrijg je toegang tot belangrijke info en kun je slimmer samenwerken met collega’s en klanten. Afgelopen jaren is Microsoft SharePoint uitgegroeid tot het krachtigste platform in documentmanagement en online samenwerken.

SharePoint is de onmisbare oplossing voor elke organisatie op zoek naar tijdwinst, optimale ondersteuning in samenwerking en slim & veilig documentbeheer.

Voor het snel realiseren van een passend intranet voor jouw organisatie is SharePoint ideaal. Binnen deze online omgeving maak je snel en eenvoudig nieuwsberichten aan, verzamel je informatie en laat je medewerkers zien wat voor hen relevant is. Het platform is op alle schermen perfect bruikbaar, dus ook op smartphones.

SharePoint combineert solide bestands- en documentbeheer, workflowinrichting en intranet met de voordelen van cloud. Exite richt voor jou op gestandaardiseerde wijze een digitale omgeving in voor jou gebruikers – onafhankelijk van locatie en device – met een consistente gebruikservaring.

and Organizing

Succesvol samenwerken begint met veilig en eenvoudig documenten delen.

De voordelen van Microsoft SharePoint:

Geen ander platform voldoet aan de hoge standaarden op gebied van betrouwbaarheid, security, privacy en compliance die SharePoint biedt.

SharePoint vormt een ideale basis voor een sociaal intranet, waar je gemakkelijk nieuws en bestanden met collega’s deelt en direct met elkaar gaat samenwerken.

SharePoint integreert naadloos met vertrouwde Microsoft 365 applicaties als Word, Excel en PowerPoint, maar ook met geavanceerde apps als Power Apps, Power Automate en Power BI.

Hoe laten we jou SharePoint slim benutten?

Wij kunnen SharePoint voorzien van een #exciiiting portal met directe toegang tot (online) applicaties en gepersonaliseerde informatie. Uiteraard volledig in jouw eigen huisstijl.

Wij koppelen SharePoint aan Microsoft Dynamics 365, virtuele agents, afdelingssites, et cetera. Bouw een fundament waarop je modulair en gefaseerd additionele functionaliteit toevoegt.

Wij zorgen ervoor dat je SharePoint omgeving fungeert als volledige digitale werkplek in de cloud, voor samenwerking, opslag en communicatie.

Stacey Mathey profielfoto

Stacey Mathey

Business Consultant SharePoint

Techniek is slechts een deel van het verhaal, wij helpen je bij een werkelijk succesvolle uitrol.

Een goed werkende SharePoint-omgeving is één ding, het optimaal gebruiken ervan gaat nog een paar stappen verder. Wij helpen je graag met de technische en organisatorische veranderingen die een SharePoint-implementatie met zich meebrengt. We zorgen voor een soepele migratie, introductie en adoptie, zodat jouw organisatie productiever kan werken en de kans op fouten afneemt omdat data veiliger wordt beheerd.

Optimaal presteren  slimmer werken succesvol transformeren

met onze diensten en oplossingen.

Consultancy

Strategische doelstellingen doorvertalen naar een ICT-businessplan met impact.

Support

Efficiënt ICT-beheer en support, op de manier zoals jij het wenst.

Digital

Het digitaliseren en automatiseren van bedrijfsprocessen om schaalbaarheid en efficiency te verhogen.

Onze klanten, altijd  and running: Dat is ICT met impact!