De bereikbaarheid van jouw organisatie naar een hoger niveau tillen met Teams Telefonie?

Telefonische bereikbaarheid verbeterenén digitaal (samen)werken

Door de toenemende behoefte van medewerkers om buiten de fysieke kantoormuren waar en wanneer zij willen te werken, maken steeds meer organisaties de transitie naar het nieuwe werken, ook wel het moderne werken genoemd. Microsoft Teams biedt vele slimme oplossingen die voorzien in het creëren van deze moderne werkplek. Zo kun je met Microsoft Teams eenvoudig (samen)werken aan bestanden, chatten en heb je toegang tot alle benodigde Microsoft-applicaties en dat vanaf je zolderkamer, werkplek in het café of onderweg tussen je afspraken door.

Bereikbaarheid verbeteren met de integratie van mobiele en vaste telefonie voor de ultieme digitale werkplek vanuit kantoor, huis en onderweg vanaf elk mobiel device.

Naast efficiënt (samen)werken biedt Microsoft Teams een moderne oplossing voor zakelijk bellen. De tijdrovende administratie van het beheren en de uitgifte van mobiele telefoonabonnementen & simkaarten? Dat behoort met Teams Telefonie tot de verleden tijd. Met Teams Telefonie zijn gesprekken van het algemene bedrijfsnummer eenvoudig naar de thuiswerk-medewerker(s) door te verbinden en zijn ze bereikbaar via elk device (mobiele telefoon, laptop, desktop, tablet). Zo kan de gehele organisatie optimaal thuiswerken en overal eenvoudig bellen met Microsoft Teams.

and Available

Wij helpen de telefonische bereikbaarheid van jouw organisatie te verbeteren en faciliteren tegelijkertijd digitaal (samen)werken.

Thuiswerken zoals je op kantoor gewend bent

Exite maakt (samen)werken, bestanden delen, chatten, bellen en gebeld worden vanuit 1 applicatie voor jouw organisatie mogelijk met Microsoft Teams. Maak je op dit moment gebruik van een telefooncentrale, zijn er vele mobiele telefoons in omloop en mis je vaak telefoontjes, omdat doorverbinden naar medewerkers met een fysiek toestel die op dat moment op een andere plek (thuis)werken niet lukt? Wordt thuiswerken bemoeilijkt, omdat je de systemen, applicaties en bestanden enkel vanaf de kantoorlocatie kunt benaderen? Dan hebben wij de oplossing: stap over op bellen en (samen)werken met Microsoft Teams en creëer dé digitale moderne werkplek voor je medewerkers, zowel op kantoor als vanuit de thuiswerkplek.

Slimme inzet van Teams Telefonie

N

Telefoontjes doorverbinden, doorschakelen, gesprekken in de wachtstand zetten, voicemail en belhistorie raadplegen. Het is allemaal mogelijk met Teams Telefonie. Daarnaast heb je alle flexibiliteit om het aantal spraakkanalen op en af te schalen en beheer je de telefoonnummers en belbundels eenvoudig via Microsoft

N

Medewerkers die vaak buiten kantoor zijn kunnen met de Microsoft Teams app bellen én onderweg bestanden zoeken, delen chatten en zelfs videobellen. Zo zijn ze ver weg, maar ook dichtbij.

N

Je mobiele telefoonnummer vanwege privacy redenen afschermen voor degene met wie je belt? Als je met Teams vanaf je mobiele telefoon belt, wordt het algemene bedrijfsnummer aan de beller getoond.

N

Met de Microsoft Teams app kun je vanaf alle apparaten (smartphone, PC, laptop, tablet) en besturingssystemen (Android, iOS, Mac, Windows) bellen en gebeld worden. Naast chatten, bestanden opslaan & delen en videobellen is het daarmee ook mogelijk om met je zakelijke nummer te bellen.

N

Integreer Teams bellen met je CRM- en ERP-software om rechtstreekste vanuit deze systemen met klanten en leveranciers te bellen.

Doe de Exite Teams #TelefonieCheck

Is jouw organisatie Teams-proof? Doe de #TelefonieCheck en kom erachter hoe je met bellen via Microsoft Teams de bereikbaarheid en tegelijkertijd ook de effectiviteit van (samen)werken verhoogt. Vanuit Proces, Mens & Techniek kijken wij naar jouw organisatie, waarbij we altijd uitgaan van een passende oplossing voor alle medewerkers en ICT op een slimme manier inzetten.

Ingrediënten voor de ultieme bereikbare digitale werkplek met Microsoft Teams

Optimale voorbereiding om Teams Telefonie een centraal onderdeel van de digitale, moderne werkplek te laten worden voor alle medewerkers. Exite denkt hierin met je mee en voorziet je van een advies om Microsoft Teams te implementeren.

Onbezorgd bellen via Microsoft Teams vraagt om een goed, stabiel en veilig netwerk en bijbehorende internetverbinding. Deze verzekert je van voor voldoende bandbreedte voor kraakheldere gesprekken en vloeiende videochats. 

Verzeker je met een Exite adoptietraject voor een succesvolle implementatie van Microsoft Teams! Onze Teams Training op maat helpt alle medewerkers bij een vlotte overstap naar bellen en (samen)werken met Microsoft Teams.

Robbert Gaalman

Business Consultant
& Microsoft Teams Expert

Overal bereikbaar met bellen via Teams 

Jij wilt de bereikbaarheid van jouw organisatie voor klanten en collega’s verbeteren? En het liefst ook eenvoudig en vanuit één app bellen en gebeld worden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een Teams Telefonie-adviesgesprek en kom erachter wat de voordelen van bellen met Microsoft Teams voor jou en jouw collega’s zijn.

Optimaal presteren  slimmer werken succesvol transformeren

met onze diensten en oplossingen.

Consultancy

Strategische doelstellingen doorvertalen naar een ICT-businessplan met impact.

Support

Efficiënt ICT-beheer en support, op de manier zoals jij het wenst.

Digital

Het digitaliseren en automatiseren van bedrijfsprocessen om schaalbaarheid en efficiency te verhogen.

Onze klanten, altijd  and running: Dat is ICT met impact!