Exite als jouw ICT kennispartner!

Exciiiting Boeken

Wij geloven dat inspiratie leidt tot innovatie. Daarom hebben wij een aantal boeken rondom het thema #innovatie voor je op een rijtje gezet.

De eerste stap is gezet; welkom in onze bibliotheek! Kies een boek en geef je keuze door via het contactformulier. Wij doen de rest en zorgen dat het boek naar je opgestuurd wordt.

Mens Techniek Exite

#innovatie #transformatie #digitaletransformatie #verandermanagement

The Day after Tomorrow

Laat je met dit boek inspireren door de businessmodellen van de pioniers die erin slaagden met innovatie voorbij vandaag & zelfs morgen te denken, de organisatieculturen, het talent, de mentaliteit en de technologieën die nodig zijn om het succes zo groot mogelijk te maken.

Inspiratie voor Innovatie

Innoveren is een mentaliteit. Wanneer je innoveert vernieuw je een strategie, product, dienst, proces of markt. Maar hoe kom je aan nieuwe inspiratie? Hoe krijg je outside the box-ideeën? Hoe overwin je weerstand binnen jouw organisatie? En hoe krijg je klanten mee?

No Rules Rules

De belangrijkste bedrijfsvraag van onze tijd is “hoe blijf je innoveren?” In dit boek geven Hastings en Erin Meyer daarop een antwoord. Ze beschrijven een bewezen, systematische methode voor het bouwen, onderhouden en versterken van een innovatieve internationale cultuur.

Heb je een keuze gemaakt uit één van de exciiiting boeken? Laat hieronder je gegevens achter en wij sturen je het boek toe!

 

“Today a reader,

tomorrow a leader”

Onze klanten, altijd  and running: Dat is ICT met impact!