Veilig online: bescherm jouw organisatie tegen ransomware!

Strijd tegen ransomware

Ransomware is malware waarmee data binnen je bedijfsomgeving versleuteld en daarmee onbruikbaar wordt. Enkel door losgeld te betalen (ransom) krijg je weer toegang tot computers. Duizenden organisaties in Nederland hebben voorbije jaren met ransomware te maken gehad. Met Exite voorkom je dat jouw bedrijf de volgende is of opnieuw getroffen wordt door deze vorm van cybercrime.

Op basis van jarenlange ervaring in het effectief beschermen van organisaties tegen cyberdreiginen als ransomware, maken wij jouw omgeving gijzel-proof.

“Vanwege het succesvolle verdienmodel van ransomware de afgelopen periode is de verwachting dat ransomware verder zal evolueren. Dit houdt in dat er nieuwe aanvalsscenario’s verwacht worden en dat de ransomware tools ook steeds geraffineerder worden.”

Nationaal Cyber Security Centrum, Trendlijst 2021

and Running

Voorkom infectie met ransomware en daarmee dataverlies. Kies voor een holistische ransomware benadering.

Wat Exite voor jou doet:

N
Wij zorgen voor een set van security policies passend bij het vereiste beschermingsniveau van je organisatie
N
Wij identificeren, documenteren en classificeren de data in jouw organisatie
N
Wij stellen vast welke tooling jij nodig hebt om ransomware te voorkomen
N
Wij zorgen voor training & bewustwording onder medewerkers
N
Wij stellen een incident respons plan op dat een leidraad vormt bij een ransomware aanval

Bescherm je bedrijfsomgeving tegen ransomware met Exite!

Voorkom dat cybercriminelen weten in te breken op je ICT-omgeving en/of aan de haal gaan met ontfutselde inloggegevens. Bescherming van computers is cruciaal, maar helaas weten aanvallers op meerdere manieren ransomware in organisaties te injecteren. Wij werken met een brede aanpak die is gericht op zowel mensen, processen en technologie.

Jor Muller CSO Security Cybersecurity Consultant Consultancy ICT IT

Jor Muller

Security & Business Consultant

Minimaliseer de kans op ransomware & voorkom daarmee catastrofes

Het verdedigen van een organisatie tegen malware en ransomware vraagt om kennis en kunde op gebied van technologie, ICT-infrastructuur, governance, security, data en awareness. Wij helpen organisaties met het mitigeren van aanvallen met malware (waaronder ransomware), om er zo voor te zorgen dat infectie voorkomen wordt, maar ook om de juiste slimme stappen te zetten wanneer een infectie onverhoopt heeft plaatsgevonden.

Meer weten over ransomware? Zie onze blogberichten:

Zo merk je ransomware op: 3 typische signalen

Wist je dat ransomware vaak al langer actief is voordat het ingezet wordt als wapen? Dit zijn signalen om gijzelsoftware snel te herkennen.

Start vandaag met bescherming tegen gijzelsoftware

De gevolgen van gijzelsoftware zijn groot en hebben een flinke impact op bedrijfsprocessen. Zorg dat je cybercriminelen een stap voor blijft.

Wat heeft 2022 in petto voor cybersecurity?

De coronapandemie heeft van mkb-organisaties gevraagd hun ICT-voorzieningen flexibeler in te richten om ook tijdens perioden van dienstverstoringen en lockdowns draaiende te blijven. Maar meer ICT-flexibiliteit zorgt soms ook voor een toename van risico…

Voorkom hacks met deze e-mailsecurity checklist

Uit een recent onderzoek blijkt dat 1 op de 4 bedrijven e-mail hacks meemaakt. Verbeter e-mailsecurity met deze checklist!

4 cybersecurity dreigingen die ook voor jouw organisatie gelden

Vergis je niet, een cyberaanval hoeft niet groots te zijn om zo te worden genoemd. De meest voorkomende dreigingen hebben we in deze blog voor je op een rijtje gezet.

Voorkom datagijzeling door ransomware

Door louter te vertrouwen op de laatste hard- en software kun je ransomware niet voorkomen. De kans op succesvolle afstopping vergroot je echter wel door met slimme tactieken een aanval op jouw organisatie zo onaantrekkelijk mogelijk te maken.

Onze klanten, altijd  and running: Dat is ICT met impact!