Exite is dé ICT Specialist van Twente

Wat hebben mens, proces en technologie gemeen? Het zijn alle drie sleutelementen van organisaties. Wij passen slimme inzet van ICT toe om met deze drie synergie te creëren en daarmee impact te maken op morgen. Dat maakt Exite tot dé ICT Specialist van Twente!

Met ICT specialisme uitgroeien tot de beste versie van je organisatie

Wij ondersteunen jouw ambities om uit te groeien tot de beste organisatie binnen je branche. In samenwerking koppelen we de mogelijkheden van ICT aan jouw bedrijfsdoelstellingen en laten we de impact van ICT groeien. Zo stellen we jouw organisatie in staat slimmer te werken, optimaal te presteren en succesvol te transformeren. Sta je voor de opdracht tot een toekomstgerichte ICT-omgeving te komen en zoek je een passende ICT specialist? Wij helpen je de eerste stappen te zetten in jouw digitale transformatie.

Exite ICT uit Twente is:

  1. Altijd op zoek naar manieren om slimmer & productiever te werken
  2. De ICT Specialist die ondersteunt in adoptie en vergaand ontzorgt
  3. Overtuigd van de strategische waarde van ICT en helpt deze bij jou in kaart te brengen

Waardevol partnership: daarin zit de échte waarde van ICT

We hanteren een doeltreffend principe om als ICT specialist ook voor jouw organisatie succesvol te zijn: mens x proces x techniek. Een succesvolle transformatie begint namelijk volgens ons bij het in kaart brengen bij de behoeften van de mens/professional. Vervolgens kijken we naar het ideale proces waarin de professionals willen (samen)werken en tot slot naar de technologie die we hierbij doeltreffend kunnen inzetten. Als de ICT kan en doet wat de business vraagt, dan maken we namelijk samen écht impact en wordt de waarde van ICT ontsloten!

Ons geheime wapen als ICT specialist is onze X-factor, oftewel onze excellente dienstverlening, gevoed door onze mensen. Van Digital Strategy tot Solutions en van Support tot ons X-Lab: op alle disciplines hebben wij de specialisten in huis om tot datgene te komen wat we samen #exciiiting vinden en in partnership dromen waarmaken.

“Goede oplossingen starten altijd met een goed advies. Zet met Exite als jouw ICT Specialist een stip aan de horizon!

Hiermee stellen we je in staat je ongekende vermogens te realiseren:

Consultancy

Strategische doelstellingen doorvertalen naar een ICT-businessplan met impact op basis van kundige analyse van mens, proces en technologie.

Lees meer

Support & beheer

Efficiënt ICT-beheer en support, op de manier zoals jij het wenst.

Lees meer

Lab

Ons lab staat in het teken van meerwaarde creëren voor jouw business. Dit zijn de nieuwe technologieën die jou voorop laten lopen.

Lees meer

Kristel Postel

Business Developer

Direct een afspraak plannen?

Zit je met een ICT of business vraagstuk, heb je advies nodig of wil je even sparren met één van onze experts? Wij gaan graag met je in gesprek. Laat je gegevens achter. Wij nemen vervolgens vrijblijvend contact op.

Onze klanten, altijd  and running: Dat is ICT met impact!