Sigmax ICT Specialisten gaat zelfstandig verder

De ICT-divisie van Sigmax gaat verder als zelfstandig bedrijf onder leiding van een nieuwe directie, afkomstig uit de eigen gelederen. Binnenkort gaat het bedrijf verder onder een nieuwe naam, op een nieuwe zichtlocatie op het Kennispark in Enschede. Tot die tijd blijft Sigmax ICT Specialisten actief op Capitool 13.

8 mrt 2019 | Nieuws

Extra info

Mocht u naar aanleiding van dit bericht vragen hebben, aarzelt u dan niet contact met ons op te nemen via info@exite.com .

8 mrt 2019 | Nieuws

De nieuwe directie van Sigmax ICT Specialisten bestaat uit Robbie Mulders (algemeen directeur) en Ronald Vehof (operationeel directeur). Onder de vleugels van moederbedrijf Sigmax levert de divisie sinds 1998 ICT-oplossingen en -diensten aan het grotere MKB.

CEO van Sigmax Leo van den Ende: “Door veel te investeren in mensen, kennis en technologie is Sigmax ICT Specialisten in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een sterke speler in Oost-Nederland. Om deze positie te kunnen uitbouwen moet de organisatie zich continu op het allerhoogste niveau blijven ontwikkelen.”

“Met de verzelfstandiging van de divisie en Quadrum Capital als ondernemende investeringsmaatschappij nieuw aan boord, heeft Sigmax ICT Specialisten de ideale uitgangspositie om dat te doen, en de eigen ambitie waar te maken. Daar zijn wij als grondleggers van de divisie enorm blij mee.”

Arjan Hoop, Partner bij Quadrum Capital: “Sigmax ICT Specialisten is een parel op het gebied van ICT-dienstverlening, met de potentie om uit te groeien tot dé toonaangevende speler in de bedrijfsstrategische inzet van ICT. Er staat een volwassen, professionele organisatie met 80 gedreven medewerkers. Wij staan met onze expertise en ons netwerk achter hen om de verdere ontwikkeling vorm te geven.”

Focus en slagkracht om de beste te zijn én te blijven

ICT-vraagstukken worden alsmaar complexer, strategischer en specialistischer. Marktontwikkelingen volgen zich in razend tempo op. Het is de ambitie van het nieuwe Sigmax ICT Specialisten om bedrijven te helpen om voorop te blijven lopen in de markt – met ICT als strategische tool.

Kersverse CEO van Sigmax ICT Specialisten Robbie Mulders: “Wij willen niet de grootste, maar de beste zijn. Om op alle niveaus met onze klanten mee te kunnen denken moeten we een breed pallet van specialismen in huis hebben en ons steeds blijven ontwikkelen. Met Quadrum Capital aan boord hebben wij de focus en financiële slagkracht om dat te doen, zodat we niet alleen de beste ICT-partner zijn, maar ook blijven.”

Directie van ‘het nieuwe’ Sigmax ICT Specialisten: Robbie Mulders (links) en Ronald Vehof (rechts)

Blijf op de hoogte, lees de nieuwste updates...
Blogs, nieuws en events. Alles over wat ons inspireert en jou informeert!

Heb je vragen of een super tof idee voor een nieuwe blog? Stuur een mailtje naar marketing@exite.com

Onze klanten, altijd  and running: Dat is ICT met impact!