Rupro beheer gaat voor volledige IT outsourcing.

Een holding met 14 bedrijven die actief zijn in de Benelux binnen de Automotive- & Industriesector. Haar ambitie is om de gerespecteerde service partner te zijn voor haar klanten.

7 sep 2023 | Nieuws, Services

Daan Kuiphuis

Auteur:

Daan Kuiphuis

Daan is Customer Succes Manager bij Exite. Zijn specialismen liggen op gebied van zorg, cloud en networking.

Volg Daan op LinkedIn.

7 sep 2023 | Nieuws, Services

Bekend van het iconische ‘Simson‘ bandenplaksetje – wie heeft het doosje niet in huis?  – bestaat haar service nu onder meer uit de complete werkplaatsinrichting en bevoorrading tot aan industriële op maat gemaakte transportbanden en toebehoren.

Doelstelling 

Rupro beheer kiest voor de bandenwissel op het gebied van ICT om haar core business nog beter te ondersteunen. Met de professionalisering van het IT-beheer versterkt Rupro haar organisaties als de service partner op het gebied van transportbanden, behandelingstechniek en bandenreparatie. 

 

Project 

Voor een optimale beleving van ICT wordt de huidige Microsoft 365 omgeving ondergebracht bij Exite. Geen zorgen meer over dataopslag en back-up met de inrichting van Smart Clouds met oog voor verbetering en proactief beheer. Om ‘grip’ te houden op de persona way of working dragen identity access management en eindgebruikersondersteuning bij aan een zorgeloze rit.  

“Wij hebben voor Exite gekozen als nieuwe IT-partner, omdat we er volledig vertrouwen in hebben dat deze samenwerking de IT-gebruikerservaring binnen onze organisatie naar een hoger niveau zal tillen. Onze verwachting is dat Rupro Beheer zich door deze samenwerking volledig kan focussen op IT-innovatie en het realiseren van efficiëntie door middel van automatisering.” Koen van Kempen – IT Director bij Rupro Beheer

Partnership 

Een partnership gevormd vanuit professionaliteit, door elkaar te begrijpen en het potentieel te ‘unlocken’. De (rubber)banden zijn gesmeed om samen met het projectteam slimme inzet van ICT waar te maken voor Rupro.

Rupro beheer - IT outsourcing

IT outsourcing?

Uitbesteden van IT-beheer gaat niet over één nacht ijs, maar is een belangrijke overweging naar innovatie. Het stelt jou in staat om volledig ontzorgt te worden en toch grip & controle te houden over de IT-omgeving. Met IT outsourcing haal jij de gewenste expertise binnenboord om in te spelen op het snel veranderende digitale landschap.

 

Net als Rupro vertrouwen op de kracht van samenwerking, terwijl je het volledige IT beheer uitbesteed? 

IT Governance – Pak de regie

IT Governance – Pak de regie

Beheer de complete IT-omgeving vanuit één besturingsmodel en breng alle ICT spelregels, afspraken, richtlijnen en procedures samen | Pak de regie met een gericht IT-Governance beleid | Strategie & Beveiliging voor risicobeheersing, kostenbesparing & bedrijfscontinuïteit.

Heb je vragen of een super tof idee voor een nieuwe blog? Stuur een mailtje naar marketing@exite.com

Onze klanten, altijd  and running: Dat is ICT met impact!