4 sep 2020 | Blog, Nieuws

Exite: 1 jaar en we zijn met 100+!

De ‘dope’ van de nieuwste groep Exite’ers luidt een nieuw tijdperk in waarbij we met meer dan 100 medewerkers impact maken met de slimme inzet van ICT!

Ook een baan bij Exite?

We hebben altijd diverse stages en junior-functies in de aanbieding. Kijk snel op onze vacaturesite voor het complete overzicht!

4 sep 2020 | Blog, Nieuws

De eerste dag van vijftien nieuwe Exite’ers was er één om nooit te vergeten. Totaal onverwacht werden zij dinsdag 1 september verwelkomd door Chief Exite Officer Robbie Mulders met champagne, een uitgebreide onboarding-sessie, een waterdoop door huidige Exite’ers en een uitgebreide, verzorgde lunch vanuit verschillende foodtrucks. Kortom, een spetterende introductie om bij Exite impact te gaan maken! 


Impact maken met de Exite-introductie

“Hoe gaaf is het als je nietsvermoedend op je werk komt en er is een waar circus opgetuigd om je welkom te heten“, aldus Robbie, voor de gelegenheid getooid in een blauw-geel ananaspak. “Dit geeft iedereen een positieve vibe die je bijblijft. We willen belevingen creëren en je eerste dag bij Exite moet een blijvende mooie herinnering worden.”

Dinsdag markeerde ook het 1-jarig jubileum van het merk Exite. “Het jaar is voorbij gevlogen. In relatief korte tijd zijn we van een nieuw merk uitgegroeid tot een klinkende naam. Bij Exite gaan mens en technologie hand in hand samen met een vernieuwende, servicegerichte benadering die aanslaat bij onze klanten. Exite heeft nog veel meer in petto, wat zal blijken uit de gave trajecten die we onder andere met deze nieuwe medewerkers starten”, licht Robbie toe.

Open-air lunchroom!

Nieuwe en bestaande medewerkers genoten buiten samen van een exquise aanbod aan hapjes en drankjes om daarna weer keihard te knallen voor onze klanten. 

Blijf op de hoogte, lees de nieuwste updates...
Blogs, nieuws en events. Alles over wat ons inspireert en jou informeert!

Heb je vragen of een super tof idee voor een nieuwe blog? Stuur een mailtje naar marketing@exite.com

Onze klanten, altijd  and running: Dat is ICT met impact!