Exite levert bijdrage in innovatieve beademingsapparatuur DEMCON

In de strijd tegen het coronavirus zijn we trots te melden deel te nemen in de oplossing DemcAir, een innovatief beademingssysteem van high-end technologieleverancier DEMCON. Het beademingssysteem regelt het juiste zuurstofpercentage bij coronapatiënten op de intensive care.

26 jun 2020 | Blog, Business, Nieuws

Hoe ontwikkel je binnen een maand een compleet beademingssysteem? Welke uitdagingen kom je tegen? Deze en meer vragen worden in dit (opgenomen) webinar over het DemcAir beademingssysteem beantwoord. 

26 jun 2020 | Blog, Business, Nieuws

Exite voorziet DEMCON van technisch advies in apparatuur die voldoet aan strenge richtlijnen voor intensieve zorg. Op basis hiervan wordt de oplossing DemcAir verder ontwikkeld. Een #exciiiting project wat ons veel energie oplevert!

DEMCON heeft kort na het uitbreken van de wereldwijde pandemie deze oplossing in zeer korte tijd ontwikkeld. Inmiddels is het systeem niet alleen ontworpen en gebouwd, maar ook succesvol klinisch getest op meerdere patiënten. Normaliter neemt het go-to-market traject van een dergelijk medisch apparaat, inclusief klinisch onderzoek en certificering, meer dan een jaar in beslag. Het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) heeft ruim 500 bestellingen geplaatst.

Maatschappelijke relevantie

“We zijn verheugd op deze manier deel te nemen in dit belangrijke project, dat een significante positieve bijdrage levert aan een crisis die ons als maatschappij keihard raakt”, zegt Mark Kiffen, Manager Commercial bij Exite ICT. “Door DEMCON te ondersteunen met hardware en advies voor DemcAir draagt Exite bij aan een optimale behandeling van Covid-19 patiënten. Het is een prestatie van formaat om een dergelijke oplossing in zo’n korte tijd gereed te hebben.”

WIl je meer weten over Exite en deze deelneming? Neem nu contact op! [contact-form-7 id=”20277″ title=”DEMCON_contact”]

Blijf op de hoogte, lees de nieuwste updates...
Blogs, nieuws en events. Alles over wat ons inspireert en jou informeert!

Heb je vragen of een super tof idee voor een nieuwe blog? Stuur een mailtje naar marketing@exite.com

Onze klanten, altijd  and running: Dat is ICT met impact!