Exite treedt toe tot Elite partnernetwerk SolarWinds

Door toe te treden tot het selecte gezelschap van Elite partners, behoort Exite voortaan tot de groep van voornaamste SolarWinds managed serviceproviders (MSP’s) van Nederland. “Dit partnership met SolarWinds (nu N-able) draagt bij aan onze ambitie om uit te groeien tot meest servicegerichte dienstverlener van Nederland!”

28 jul 2020 | Blog, Business, Nieuws

IT professional? Meet Your New Best Friend, SolarWinds MSP.

Solarwinds biedt uitgebreide, schaalbare IT service management oplossingen aan MSP’s.

28 jul 2020 | Blog, Business, Nieuws

Exite maakt gebruik van de SolarWinds toolset voor MSP’s in netwerk- en serverbeheer, inrichting en onderhoud van werkplekken en support aan eindgebruikers van haar klanten. Met de status van Elite partner verkrijgt Exite aanvullende toegang tot de community van SolarWinds en haar strategische kader. “Elite partners verkrijgen toegang tot ons productmanagement team en een vooruitblik op onze roadmap”, zegt David Weeks, Director of Sales bij SolarWinds MSP. “Exite krijgt uitgebreid inzicht geboden in wat we van plan zijn te doen en kan daarop ook invloed uitoefenen. We zijn van onze partners ook zeer benieuwd welke kijk zij hebben en wat zij van hun klanten horen.”

Klanten van Exite echte winnaars partnership

Andere voordelen voor Elite partners van SolarWinds MSP zijn exclusieve events en resources die Exite helpen haar klanten beter te ondersteunen. “SolarWinds en het partnernetwerk helpen ons te laten zien hoe de markt beweegt en op aankomende veranderingen te anticiperen”, zegt Ronald Vehof, Operationeel Directeur bij Exite. “SolarWinds heeft een reputatie opgebouwd in snel innoveren op basis van feedback van zijn klanten. We zijn erg verheugd hieraan voortaan een constructieve bijdrage te kunnen leveren. Zo draagt dit partnership bij aan onze ambitie om uit te groeien tot meest servicegerichte dienstverlener van Nederland.”

WIl je meer weten over Exite en dit partnership? Neem nu contact op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Blijf op de hoogte, lees de nieuwste updates...
Blogs, nieuws en events. Alles over wat ons inspireert en jou informeert!

Heb je vragen of een super tof idee voor een nieuwe blog? Stuur een mailtje naar marketing@exite.com

Onze klanten, altijd  and running: Dat is ICT met impact!