Workspace: platform voor een nieuwe ‘Way of Working’

Net als een fysieke werkplek vraagt ook de inrichting van een online werkplek om aandacht. Is jouw huidige digitale omgeving zo ingericht dat je altijd het beste uit je organisatie kunt halen?

18 aug 2022 | Blog

Auteur:

Arjan Vijn

Arjan Vijn is Senior Technisch Consultant bij Exite ICT en expert in Exite ONE Workspace.

Volg Arjan op LinkedIn.

18 aug 2022 | Blog

Met de digitale transformatie in volle gang is er een kans om de manier waarop gewerkt wordt te veranderen. Exite Workpsace verzorgt voor jou en je collega’s een digitale werkplek waarin het prettig online werken is, waar en met welke applicatie dan ook.

 

Waarom een digitale werkplek?

Als de aard van het werk verandert en steeds digitaler wordt, hoort de werkplek daarin mee te gaan. Een digitale werkplek is in feite een geïntegreerd platform dat werknemers alle tools biedt om taken effectief te verrichten. Dankzij zo’n Modern Desktop kunnen werkprocessen die eerder analoog of handmatig gebeurden, digitaal worden ingericht. Dat betekent dat er kansen ontstaan voor slimme automatiseringen waarmee tijdrovende en repetitieve taken kunnen worden weggenomen. Zo kunnen bijvoorbeeld goedkeuringen binnen de organisatie sneller plaatsvinden en zorg je met een digitale werkplek ervoor dat communicatie tussen werknemers wordt bevorderd.

 

Wat is Exite Workspace?

Exite Workspace is een online werkplekomgeving waarmee jij en je collega’s altijd en overal veilig & snel bij applicaties en bestanden kunnen. Thuis, onderweg, bij klanten: overal is de Workspace beschikbaar. In de cloud worden jouw lokale en online applicaties gebundeld en in één interface gepresenteerd, met de gebruiksvriendelijke look & feel die je van je favoriete applicaties gewend bent.

Beschikbaar voor elke schermgrootte en op maat geconfigureerd

Workspace opent voor organisaties een wereld aan mogelijkheden. Hiermee wordt het mogelijk om zowel op een pc, laptop, tablet als smartphone een gelijke werkomgeving te gebruiken. In de interface wordt geïntegreerd wat jij gebruikt: mail, Office, CRM, ERP en andere (SaaS) applicaties. Ook jouw intranet of nieuwspagina’s nemen worden in het platform meegenomen. Daarbij maakt het niet uit of je een kleine mkb-organisatie of een grote enterprise bent: Workspace 365 is voor elke organisatie een passende fit.

Toegesneden op rollen en altijd snel inloggen

Workspace werkt veilig doordat het gebruikmaakt van gebruikersidentiteiten in (Azure) Active Directory. Zo krijgen gebruikers een persoonlijke omgeving, die voor jou afgestemd wordt op je unieke huisstijl.

Gebruikers loggen met Exite Workspace slechts één keer in op een device om daarna dankzij Single Sign-On (SSO) direct toegang te krijgen tot alles wat zakelijk wordt gebruikt. Beheer is eenvoudig: het toevoegen/verwijderen van applicaties en informatiestromen in de omgeving is in een handomdraai gebeurd.

 

Continue verbetering om samen succesvol te zijn

Exite Workspace is constant in ontwikkeling, want technologie en de behoeften van gebruikers zijn dat ook! Wensen en behoeften van gebruikers en actuele uitdagingen van organisaties worden constant geïnventariseerd om deze cloud-gebaseerde werkplek van de toekomst continu te verbeteren.

 

Meer weten over een Modern Workspace? Stel je vraag!

Wil je meer weten over wat Workspace voor jouw organisatie kan betekenen? Vul onderstaand formulier in en we nemen contact met je op:

 

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Lees meer van dit soort berichten...
Blogs, nieuws en events. Alles over wat ons inspireert en jou informeert!

IT Governance – Pak de regie

IT Governance – Pak de regie

Beheer de complete IT-omgeving vanuit één besturingsmodel en breng alle ICT spelregels, afspraken, richtlijnen en procedures samen | Pak de regie met een gericht IT-Governance beleid | Strategie & Beveiliging voor risicobeheersing, kostenbesparing & bedrijfscontinuïteit.

Heb je vragen of een super tof idee voor een nieuwe blog? Stuur een mailtje naar marketing@exite.com

Onze klanten, altijd  and running: Dat is ICT met impact!