IT Consultancy, van complex naar een simpel IT-landschap waarop je kunt bouwen en vertrouwen.

IT Consultant

Als Twents IT bedrijf geloven wij in de kracht van slimme inzet van IT om het MKB+ & Enterprises te transformeren. Onze IT consultants zijn meesters in het moeiteloos doorvertalen van strategische doelstellingen naar toekomstbestendige oplossingen.   

Met op maat gesneden IT consultancy zorgen wij ervoor dat IT op een slimme manier wordt ingezet om de doelen van jouw organisatie sneller en eenvoudiger te behalen. 

Exite als jouw IT consultant?

  1. Altijd op zoek naar de ultieme ICT-beleving
  2. Proactief advies dat verwachtingen overtreft
  3. Impact maken door doelen samen te bereiken
  4. Maatwerk oplossingen
  5. Vertrouwd Partnership

Onze visie

Zorgen dat jouw IT infrastructuur klaar is voor de toekomst van morgen, om te blijven groeien. Wij snappen dat het IT landschap complex kan zijn, maar onze IT consultants vormen jouw sparringpartner om IT-doelen te behalen. Met betrouwbare ondersteuning en efficiënt beheer verlenen wij de volgende diensten:

Pijl Exite rechts lichtblauwStrategisch advies

Onze IT consultants vertalen jouw strategische doelstellingen naar concrete IT-oplossingen. Wij helpen jouw IT-strategie te formuleren om mee te groeien inde moderne digitale wereld. 

Pijl Exite rechts lichtblauwWerkplekoptimalisatie

Een efficiënte werkplek is een must voor productiviteit. Met op maat gemaakte oplossingen laten onze Exite’ers jouw medewerkers het beste werk leveren. 

Pijl Exite rechts lichtblauwDatacenter & Infrastructuur

De ruggengraat van elk IT-ecosysteem wordt gevormd door een robuust datacenter en solide infrastructuur. Onze IT consultants dragen zorg voor de betrouwbaarheid en schaalbaarheid. 

 

Pijl Exite rechts lichtblauwCloud services

Met de Cloud haal je ongekende mogelijkheden binnenboord voor flexibiliteit en schaalbaarheid. Wij helpen jou om de voordelen van de Cloud te benutten en stomen jou klaar voor de toekomst.

Pijl Exite rechts lichtblauwSecurity

Cyberkwetsbaarheden vormen een steeds grotere bedreiging voor beveiliging van het digitale landschap. Geavanceerde beveiliging is cruciaal voor de digitale weerbaarheid van bedrijfsgegevens.

Pijl Exite rechts lichtblauwAdoptie

Wij begrijpen dat IT alleen effectief is wanneer alle medewerkers deze optimaal benutten. Met onze uitgebreide adoptie- & trainingsprogramma’s zorgen onze Exite’ers dat jouw team de nieuwe IT-oplossingen volledig omarmen.   

Digitale transformatie

Digitaliseren als katalysator van innovatie en groei! Wij begeleiden & adviseren organisaties van visie naar strategie tot realisatie om op een digital-gedreven wijze duurzame groei te stimuleren.

Lees meer

ICT Strategie & Roadmapping

Een waardevol verlengstuk van de bedrijfsstrategie. Onze IT consultant stippelt een pad uit in ICT, waarbij we investeringen aan kansen koppelen. Onze IT consultant Job vertelt je graag meer over de succesvolle aanpak van Exite!

Lees meer

Data Management & Data Analyse

Ga acteren op basis van feiten in plaats van onderbuikgevoel! Onze IT consultant Arvid kan jou meer vertellen over hoe jouw organisatie data kan inzetten om bekende en onbekende kansen te gaan benutten.

Lees meer

Informatiebeveiliging & -management

Informatie is een onmisbaar goed voor iedere organisatie en dient goed beschermd te worden. Onze consultant Jor brengt jou graag op de hoogte van de slimste methodieken en technologieën op het gebied van cyber security.

Lees meer

Adoptie & Productiviteit

Onze IT consultant Robbert heeft al menig organisatie geholpen bij de adoptie van technologie. Hij laat eindgebruikers laagdrempelig kennismaken met nieuwe en slimme manieren van samenwerken binnen het ICT-Landschap

Lees meer

Proces- & Verandermanagement

“Hoe krijg ik mijn eindgebruikers mee in verandering?” en “Hoe kan ik ervoor zorgen dat mijn eindgebruikers op een zo efficiënt mogelijke manier getraind worden?” Onze IT consultant Susan denkt graag met je mee over procesmatige en organisatorische vraagstukken.

Lees meer

Ontdek dé digitale route die past bij jouw unieke behoeften en doelen!

Laat je met een Inspiratiesessie inspireren in de route die jij bewandelt richting jouw Digitale Transformatie.

Meer informatie over de voordelen en werkwijze van onze inspiratiesessie?

Job Leemreize

Business Consultant & Roadmap Guru

Hoe groei jij met ICT?

Met een volledig open mind denken wij praktisch met jou mee over ICT. Wij begrijpen de noodzaak van innovatie, de wens van kosteneffectieve ICT, de eis dat ICT beheersbaar moet zijn en weten dat ICT de basis vormt van bedrijfscontinuïteit.

Wij komen graag bij jou langs om elkaar te leren kennen en onze aanpak toe te lichten. Wellicht kunnen we sparren over een aantal eenvoudig te nemen stappen. Vanuit onze brede ervaring met organisaties in uiteenlopende sectoren helpen we je verder.

Optimaal presteren  slimmer werken succesvol transformeren

met onze diensten en oplossingen.

Solutions

Hoogwaardige oplossingen en managed services die overal passen.

Digital

Het digitaliseren en automatiseren van bedrijfsprocessen om schaalbaarheid en efficiency te verhogen.

Support

Efficiënt ICT-beheer en support, op de manier zoals jij het wenst.

Onze klanten, altijd  and running: Dat is ICT met impact!