4D-roadmap schetst toekomst ICT van De Waal Autogroep 

Met een toekomstpad dat door een viertal dimensies loopt, herziet Exite de ICT-voorziening van De Waal Autogroep. Aansluitend bij de wensen van de klant, krijgt de autodealer voor meerdere jaren de juiste oplossingen en functionaliteiten aangereikt. Deze ‘4D-roadmap’ pakt de ICT van De Waal Autogroep aan op gebied van kostenefficiëntie, beheersbaarheid, bedrijfscontinuïteit en productiviteit.

7 feb 2020 | Business, Nieuws

De Waal Autogroep is een familiebedrijf dat al 50 jaar mobiliteit verzorgt, met als motto; Vertrouwd op weg. In het gehele Rivierengebied (bij Tiel, Zaltbommel, Culemborg en Gorinchem) vertegenwoordigen zij de merken Volkswagen, Audi, SKODA, SEAT en Volkswagen Bedrijfswagens.

7 feb 2020 | Business, Nieuws

Met De Waalgroep voegt Exite een nieuwe klant toe aan de groep waarmee via een consultatieve aanpak wordt gewerkt. Binnen de onderscheidende aanpak is roadmapping een strategisch planmiddel om te bepalen welke werkzaamheden, oplossingen en resources noodzakelijk zijn om van de huidige stand van zaken op ICT-gebied te kunnen transformeren naar een gewenste oplossing, in lijn met bedrijfsdoelstellingen. Door met de 4D-roadmap de gewenste situatie in het zicht te blijven houden, worden slimme ICT-ontwerpkeuzes gemaakt en desinvesteringen voorkomen.

Altijd een ICT-investering die rijmt met het bedrijfsplan

De 4D-roadmap leidt De Waalgroep in 2020 onder meer langs de opstart van een hybride cloud, inrichting van voorwaardelijke toegang bij data & applicaties en implementatie van beschermingssoftware op het netwerk. Door met Exite samen te werken binnen een co-sourcing partnerschap, worden de huidige ICT-professionals van De Waalgroep in operationele taken ontlast. Ook anticipeert De Waalgroep met deze leidraad op mogelijke groei van de organisatie.

“Roadmapping maakt voor De Waalgroep toekomstige investeringen in ICT transparant”, zegt Mark Kiffen, Manager Commercial bij Exite. “Door op voorhand duidelijker te hebben welke investeringen komende jaren voor de ICT-voorziening zijn benodigd en deze in lijn te leggen met bedrijfsdoelstellingen, kunnen slimmere keuzes worden gemaakt. Dit voorkomt de situatie dat ICT De Waalgroep beperkt in mogelijkheden en wordt ICT de ‘enabler’ van innovatie.” 

Blijf op de hoogte, lees de nieuwste updates...
Blogs, nieuws en events. Alles over wat ons inspireert en jou informeert!

Heb je vragen of een super tof idee voor een nieuwe blog? Stuur een mailtje naar marketing@exite.com

Onze klanten, altijd  and running: Dat is ICT met impact!