Exite ICT sponsort Twentsche Voetbalschool

Met het afsluiten van een tweejarig partnership met de Twentsche Voetbalschool investeert Exite ICT in het opleiden van jonge voetballers in de regio Twente. Met het logo van Exite op het tenue, worden vanuit Enschede bij de school de nieuwe Brama’s, Boschkers en Promessi’s opgeleid.

10 feb 2020 | Nieuws, Sponsoring

De Twentsche Voetbalschool is de grootste, onafhankelijke en best gewaardeerde voetbalschool uit de regio Twente met meer dan 250 potentiële topvoetballers en keepers, zowel jongens als meisjes! Meer dan 50 kinderen zijn doorgestroomd naar de volgende betaald voetbalclubs: FC Twente, Go Ahead Eagles, de Graafschap, PEC Zwolle en ook Feyenoord. De Twentsche Voetbalschool traint op de velden van de Universiteit Twente in Enschede.

10 feb 2020 | Nieuws, Sponsoring

De Twentsche Voetbalschool is de grootste en oudste voetbalschool in de regio Twente. Op vrijdag en zondag trainen voetballertjes die zich willen bekwamen in beweging en techniek en gedurende het jaar verschillende activiteiten georganiseerd. Daarbij zijn zowel betaalde als door partners bekostigde plekken beschikbaar.

Robbie Mulders, Chief Exite Officer: “Wij vinden het belangrijk dat de nieuwe generatie in onze thuisregio zonder financiële middelen ook de kans krijgt het eigen potentieel te ontplooien. De Twentsche Voetbalschool investeert daar op sportief en maatschappelijk vlak in, waardoor jonge voetballers doorstromen naar betaald voetbalclubs als FC Twente en Heracles Almelo. Dat is een missie met impact, die wij van harte ondersteunen.”

Met plezier beter worden

Exite ICT en de Twentsche Voetbalschool delen talentontwikkeling in het DNA. Mulders: “Om de beste te worden zijn vaardigheden nodig. Samen geloven wij dat plezier in wat je doet, het leerproces in beter worden versnelt. Jonge, ambitieuze voetballers schaven aantoonbaar hun skills bij via de focusgerichte trainingen van de Twentsche Voetbalschool.”

“Waar wij bij Exite ons plezier vinden in de uitdagingen die ICT schept en het gave onderkomen waarin we werken, worden sportende kinderen happy van de extra aandacht en het perspectief dat de Twentsche Voetbalschool biedt. Als ik hen hoor zeggen: ‘met het shirt aan zijn er geen verschillen meer’, dan krijg je daar als mens een warm gevoel bij. Dat talent uiteindelijk binnen de regio kan blijven is natuurlijk het ultieme resultaat. Dat geldt niet enkel voor onze sector, maar ook zeker voor het voetbal.”

Voor de Twentsche Voetbalschool ligt er een duidelijke opdracht: “Het technisch niveau van Nederlandse voetballende kinderen in de leeftijd van 6 tot 13 kan ook in 2020 nog een impuls gebruiken. Omdat ze vanwege verschillende oorzaken weinig tot niet op straat voetballen, bieden wij trainingen aan die bijvoorbeeld balbehandeling verbeteren”, zegt Frank Eulderink, oprichter van de Twentsche Voetbalschool.

Eind vorig jaar werden de banden met FC Twente aangehaald en organiseerde de school speciale Talentdagen voor de voetbalacademie van de club. Via het Vakantiefonds Twente zorgt de Twentsche Voetbalschool er bovendien voor dat voor kinderen in achterstandssituaties speciale (sportieve) activiteiten georganiseerd worden.

Sporten = #exciiiting!

Doordat Exite samen met Motorcycle Spare Parts tot 2022 hoofdsponsor wordt, dragen voetballertjes komende twee jaar het logo van de ICT-leverancier op de borst. Ook zal Exite op andere materialen in en rond het veld te zien zijn. De bijdrage van Exite stelt daarnaast zeven kinderen in staat zich kosteloos in te schrijven voor het jaarlijkse Voetbal, Sport en Fun Camp. “Met het verbinden van onze naam sluiten we precies aan bij wat voetbal voor kinderen is: ‘excitement’. We zijn trots hieraan als regionale partner bij te dragen”, besluit Mulders.

Blijf op de hoogte, lees de nieuwste updates...
Blogs, nieuws en events. Alles over wat ons inspireert en jou informeert!

Heb je vragen of een super tof idee voor een nieuwe blog? Stuur een mailtje naar marketing@exite.com

Onze klanten, altijd  and running: Dat is ICT met impact!