Aanpassingen naar aanleiding van coronavirus

Als Exite willen we de kans op verdere besmetting met het coronavirus (Covid-19) zo klein mogelijk houden. Daarom zijn vanwege de aangescherpte adviezen vanuit het kabinet en het RIVM een aantal aanvullende maatregelen genomen in de manier waarop wij voor jou werken. Door nu aanpassingen te doen, hopen we grotere impact te voorkomen. Stilstaan is geen optie.

16 mrt 2020 | Business, Nieuws

Contact

Exite is via de reguliere kanalen komende weken gewoon te bereiken.

Heb je een vraag over onze dienstverlening, neem dan contact op!

16 mrt 2020 | Business, Nieuws

Om ervoor te zorgen dat het virus zich zo min mogelijk verspreidt en jou de beste ICT te blijven leveren hebben we maatregelen getroffen. Exite heeft technologie en voorzieningen beschikbaar die dit faciliteren. Onze thuisbasis aan de Hengelosestraat 501 is momenteel gesloten; we spreken met bezoekers telefonisch of via video-conferencing af. Samenvattend doet Exite het volgende:

  • We borgen de kwaliteit van onze dienstverlening door virtueel te werken. Onze ICT-infrastructuur maakt het mogelijk om afspraken en dagelijkse werkzaamheden op afstand plaats te laten vinden. Oftewel, onze processen gaan door. Iedereen blijft telefonisch, via chat, per e-mail, via de website en social media beschikbaar om jouw organisatie bij te staan.
  • Waar noodzakelijk blijven we klanten op hun locaties ondersteunen. Vanuit ons eigen protocol treffen wij de nodige voorzorgsmaatregelen op gebied van hygiëne en schoonmaak. Ook vragen we actief naar de protocollen van klanten en houden hiermee rekening.

Het is voor iedereen lastig een passende balans te vinden tussen bestrijding van het coronavirus en het minimaliseren van de gevolgen. Wij volgen zoveel mogelijk de adviezen vanuit de overheid op en hebben dagelijks overleg over deze unieke situatie. Anticiperen op de veranderende situatie en tegelijkertijd doen wat we kunnen, dat staat voor ons voorop.

Ben je benieuwd naar ons volledige protocol? Je leest ‘m hieronder:

Blijf op de hoogte, lees de nieuwste updates...
Blogs, nieuws en events. Alles over wat ons inspireert en jou informeert!

Heb je vragen of een super tof idee voor een nieuwe blog? Stuur een mailtje naar marketing@exite.com

Onze klanten, altijd  and running: Dat is ICT met impact!