Groei Exite ICT bekroond met plek in Top 250 scale-ups

Exite heeft een geweldig jaar achter de rug. Met natuurlijk de verzelfstandiging van Sigmax ICT Specialisten tot Exite, de verhuizing naar aantrekkelijk nieuw onderkomen elders in Enschede en niet te vergeten de groei in klanten. Zo klommen we in korte tijd van 60 naar 95 werknemers. Deze spurt is door het Erasmus Centre for Entrepreneurship beloond met een plek in de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Daar zijn we enorm trots op!

10 mrt 2020 | Business, Nieuws

Hoe we ‘het’ doen

Exite brengt mens en technologie in de digitale revolutie op succesvolle manier in balans. Vanuit advies helpt Exite haar klanten met ICT optimaal te presteren om vervolgens door slimmer te werken ook succesvol te transformeren naar een digital business. Ons doel is gezien te worden als Meest Servicegerichte ICT-dienstverlener van Nederland.

10 mrt 2020 | Business, Nieuws

De Top 250 Groeibedrijven is afkomstig van nlgroeit, een initiatief van het Ministerie van Economische Zaken en de Kamer van Koophandel. Voor een plek in de Top 250 Groeibedrijven 2020 is een omzet van tenminste 5 miljoen euro en een minimum van 10 FTE’s een vereiste. Ook moet er de afgelopen 3 jaar jaarlijks een groei van tenminste 20% in FTE en omzet zijn behaald. Exite voldoet aan deze criteria.

Het doel van het onderzoek naar de Top 250 Groeibedrijven is de reden achterhalen waarom sommige bedrijven sterk in de lift zitten. De onderzoekers vonden vier onderscheidende kenmerken van snelle groeiers: kernwaarden actief uitdragen, werken met een kernteam gericht op groei, je groeifactoren kennen en stimuleren en tot slot medewerkers in de groei betrekken.

Blijf op de hoogte, lees de nieuwste updates...
Blogs, nieuws en events. Alles over wat ons inspireert en jou informeert!

Heb je vragen of een super tof idee voor een nieuwe blog? Stuur een mailtje naar marketing@exite.com

Onze klanten, altijd  and running: Dat is ICT met impact!