Exite spant zich in voor schoon drinkwater

Met een waterpomp in Cambodja dragen we bij aan een betere gezondheid van de lokale inwoners. Schoon drinkwater vermindert ziektes en kindersterfte.

28 feb 2020 | Nieuws, Sponsoring

Het idee om in Cambodja waterpompen aan te leggen, ontstond in 2011 tijdens een fietstocht van STWC-oprichters Elzo de Haan en Aldje van Helden. Giften gaan direct naar de bouw van waterputten; de stichting blijft bewust klein om overhead te voorkomen.

28 feb 2020 | Nieuws, Sponsoring

In navolging van klanten als Zeton kiezen ook wij ervoor een donatie te doen aan Stichting Twentse Waterpompen Cambodja. De non-profit organisatie is nu zeven jaar actief en heeft inmiddels zo’n 225 waterpompen aangelegd in de regio Siem Reap. Het Aziatische land staat bekend om de precaire politieke en maatschappelijke situatie, wat de verdere ontwikkeling van Cambodja dwarsboomt.

Met waterpompen van de Stichting Twentse Waterpompen Cambodja kunnen bewoners van het platteland zich eenvoudiger wassen, drinken zij schoon water en helpt het water met de bereiding van eten. In de loop van 2020 zal een pomp geplaatst worden die het logo van Exite zal dragen. Daarmee steunen we het fantastische werk van de stichting.

Blijf op de hoogte, lees de nieuwste updates...
Blogs, nieuws en events. Alles over wat ons inspireert en jou informeert!

Heb je vragen of een super tof idee voor een nieuwe blog? Stuur een mailtje naar marketing@exite.com

Onze klanten, altijd  and running: Dat is ICT met impact!