We bundelen krachten met Fundaments in datacenter-activiteiten!

Met Fundaments gaan wij een samenwerking aan door onze datacenter en hosting-activiteiten onder te brengen bij de cloudleverancier uit Enschede gespecialiseerd in cloudinfrastructuur en mission-critical hosting. Hiermee brengen wij focus aan op het beheer van klantspecifieke serversystemen, applicaties en data. Met dit strategische besluit geven we invulling aan onze ambitie om meer waarde toe te voegen binnen het primaire proces van klanten.

24 feb 2020 | Business, Nieuws

Fundaments

Als onafhankelijke cloudleverancier is Fundaments gespecialiseerd in het leveren van hoogwaardige cloudinfrastructuur en mission-critical cloud-platforms (public, private, hybrid, multi-cloud). Door buiten de gebaande paden te denken en technologische grenzen te verleggen is Fundaments in staat de beste cloudoplossing voor ieder vraagstuk te creëren.

24 feb 2020 | Business, Nieuws

De beschikbaarheid van de ICT-omgeving is de primaire levensader van elke organisatie. Deze vereist simpelweg het beste van de onderliggende infrastructuur. Ontwikkelingen in datacenter dienstverlening zijn de afgelopen jaren sterk in versnelling gekomen. Dit door de combinatie van publieke- en private clouddiensten, gevoed door de toenemende gevraagde flexibiliteit en beveiligingseisen. Met Fundaments hebben we een partner gevonden die gespecialiseerd is in het faciliteren van hoogwaardige en toekomstbestendige private cloudoplossingen. Hiermee kunnen we naar de toekomst toe nog beter inspelen op de behoeften van klanten.

Samen nog beter

Door deze strategische samenwerking blijft de infrastructuur in goede handen. Flexibiliteit, schaalbaarheid en beveiliging zijn geborgd, waarmee de continuïteit op zeer professionele wijze voor onze klanten is georganiseerd. Gezien ICT-dienstverlening besloten ligt in ons DNA, kunnen wij ons hiermee nog meer focussen op het beheer van bedrijfsspecifieke toepassingen.

Fundaments is een specialist met een uitstekend trackrecord. “Naar de toekomst toe kunnen wij samen meer bieden dan wij alleen zouden kunnen”, zegt Ronald Vehof, directeur. “Klanten van Exite kunnen dankzij deze stap beschikken over onder andere een volwaardige continuïteitsregeling, hogere beschikbaarheidsgaranties en selfservice mogelijkheden. We willen onze klanten op alle fronten de beste condities blijven bieden. We hebben er vertrouwen in dat we met sterke bondgenoten als Microsoft (public cloud) en Fundaments (private cloud) blijven bouwen aan de toekomst die multi-cloud heet.”

Zorgeloze migratie

 “Het partnership met Exite past helemaal in onze ambitie om ICT-dienstverleners met hoogwaardige cloud- en IaaS-oplossingen te ontzorgen”, zegt Raoul Werger, algemeen directeur van Fundaments. “Net als nu voor Exite helpen wij deze partijen bij het ontwerpen, bouwen en beheren van hun cloudinfrastructuur. Samen hebben we de infrastructuur in kaart gebracht en een plan gemaakt. Dit is zodanig vormgegeven dat Exite haar klanten op eenvoudige wijze kan migreren naar het nieuwe IaaS-platform”.

Raoul Werger (Fundaments) en Ronald Vehof (Exite)

Blijf op de hoogte, lees de nieuwste updates...
Blogs, nieuws en events. Alles over wat ons inspireert en jou informeert!

Heb je vragen of een super tof idee voor een nieuwe blog? Stuur een mailtje naar marketing@exite.com

Onze klanten, altijd  and running: Dat is ICT met impact!