Even een dagje ertussenuit!

Dankzij een donatie van Exite kunnen tientallen gezinnen binnenkort genieten van een dag in Attractiepark de Waarbeek in Hengelo.

21 aug 2020 | Nieuws, Sponsoring

Over De Waarbeek

De Waarbeek richt zich vooral op families met kinderen tussen de drie en twaalf jaar. Er zijn vierenveertig attracties. Belangrijkste trekpleister van het park is de Rodelbaan: een achtbaan die wordt beschouwd als een van de oudste nog werkende stalen achtbanen ter wereld. Het park noemt zich sinds 2015 het ‘eerste pretpark volledig draaiende op groene energie’.

21 aug 2020 | Nieuws, Sponsoring

Exite heeft een bedrag gedoneerd aan Stichting Kinderlach Twente. Dankzij deze bijdrage krijgen tientallen gezinnen van de voedselbank in Hengelo een all-inclusive toegangskaart voor Attractiepark de Waarbeek aangeboden. Even een dag onbezorgd samen genieten van tientallen attracties; dat noemen wij #exciiiting!

Over dit goede doel:

Stichting Kinderlach Twente is een welzijnsorganisatie gericht op het kinderen in lastige situaties en stelt zichzelf tot doel hen een glimlach te bezorgen. Kijk voor meer informatie over het belangrijke werk van deze vrijwilligers ook op hun Facebook-pagina!

kinderlachtwente

Blijf op de hoogte, lees de nieuwste updates...
Blogs, nieuws en events. Alles over wat ons inspireert en jou informeert!

Heb je vragen of een super tof idee voor een nieuwe blog? Stuur een mailtje naar marketing@exite.com

Onze klanten, altijd  and running: Dat is ICT met impact!