Sponsorship Syntaxis brengt Exite dichtbij doelgroep

Onder jonge ICT’ers in Twente is studievereniging Syntaxis al jaren een begrip. Exite is trots zich via een sponsorship aan Syntaxis te verbinden!

25 aug 2020 | Nieuws, Sponsoring

Een baan bij Exite?

We hebben altijd diverse stages en junior-functies in de aanbieding. Kijk snel op onze vacaturesite voor het complete overzicht!

25 aug 2020 | Nieuws, Sponsoring

Exite verbindt zich met ingang van het nieuwe collegejaar als sponsor aan de in 1981 opgerichte studievereniging Syntaxis. Syntaxis is dé ontmoetingsclub voor HBO ICT-talenten die studeren aan de Hogeschool Saxion in Enschede.

Syntaxis en Exite vinden elkaar in een breed aanbod aan activiteiten voor leden/medewerkers. Beide organisaties zetten volop in op informatieve, leuke en gezellige activiteiten, altijd passend bij de doelgroep.

Doorstroom naar Exite?!

Vanuit de studiebank direct aan de slag bij Exite; dankzij dit partnership zou het zo maar kunnen! “Met dit sponsorship leveren we een wezenlijke bijdrage aan de ontwikkeling van het potentieel van de nieuwe generatie ICT’ers. Ik weet dat studenten Exite nieuwe inzichten kunnen bieden in interessante vakgebieden als Artificial Intelligence (AI), data en Internet of Things (IoT). We voelen ons dan ook zeer verbonden met Syntaxis en dragen deze befaamde vereniging als sponsor een warm hart toe”, zegt Robbie Mulders, Chief Exite Officer.

“Binding met de regio is voor ons essentieel”, vult Exite-recruiter Tim Vriesen aan. “Exite en bedrijven in de regio Twente ervaren al jaren een ‘braindrain’ van ICT-talent richting de Randstad en Eindhoven. Dit partnership met Syntaxis stelt ons in staat nog beter aan studenten te laten zien wat wij in Twente voor gave ICT-activiteiten aan het doen zijn!”

Join the club!

“Voor Exite is het sponsoren van Syntaxis en betrokken raken bij de activiteiten van deze gave ICT-club een geweldige manier om ons enthousiasme voor ICT met deze talenten te delen en te laten zien dat bij ons de deur voor bevlogen pupillen altijd openstaat!”, aldus Vriesen.

 Syntaxis 2020

V.l.n.r. Robbie Mulders (CEO Exite), Sean Kuipers (Commissaris Syntaxis), Tim Vriesen (Recruiter Exite). Foto: Nienke Quist

Blijf op de hoogte, lees de nieuwste updates...
Blogs, nieuws en events. Alles over wat ons inspireert en jou informeert!

Heb je vragen of een super tof idee voor een nieuwe blog? Stuur een mailtje naar marketing@exite.com

Onze klanten, altijd  and running: Dat is ICT met impact!