ICT Specialisten: ‘We gaan een nieuwe fase in!’

Begin oktober heeft Exite, het voormalige Sigmax ICT Specialisten, intrek genomen in een nieuwe, gerevitaliseerde thuisbasis. Je vindt ons aan de Hengelosestraat 501 in Enschede.

12 sep 2019 | Nieuws

Nieuwe start 07-10

Exite ICT is vanaf maandag 7 oktober gestart op een nieuwe locatie, met een nieuwe naam. Medewerkers zijn enthousiast!

12 sep 2019 | Nieuws

Terwijl aan de gevel van het nieuwe onderkomen de afrondende bouwwerkzaamheden plaatsvinden, leggen 95 medewerkers de laatste hand aan Exite ICT, oftewel de verzelfstandiging van Sigmax ICT Specialisten. “Vanuit de goede basis nemen we uiteraard zaken van Sigmax over, maar heel veel wordt nieuw ontwikkeld”, vertelt Ronald Vehof, operationeel directeur van Exite. Zo behelst de verhuizing een frisse bedrijfsfilosofie. En deze nieuwe website! “Bovendien hebben we interne processen tegen het licht gehouden. Waar mogelijk hebben we de vertrouwde werkwijzen op onze ICT core business toegespitst en slimmer afgestemd op hoe wij met onze omgeving acteren.”

Weekendmigratie

Op vrijdag 4 oktober was de laatste werkdag in het Sigmax pand op Capitool 13. De echte vuurproef volgde na het weekend. Toen werd vanaf de nieuwe locatie tegenover de Universiteit Twente werd gestart. “Zowel aan de binnen- als buitenkant zijn we beziggeweest met allerlei gave zaken die ons razend enthousiast maakten. We kunnen niet wachten dit met onze zakelijke relaties te delen”, zegt Vehof.

Housewarming met impact

Klanten, partners en leveranciers van Exite ontvangen binnenkort een uitnodiging voor de officiële opening van het pand. De verwachte datum hiervan zal begin 2020 zijn. Dit vanwege de laatste verbouwingen en aanpassingen aan het exterieur. Met een knallend programma start ICT Specialisten 2.0 zodoende deze avond samen het avontuur van een nieuw tijdperk voor de meest servicegerichte ICT-partner in Noordoost-Nederland.

Blijf op de hoogte, lees de nieuwste updates...
Blogs, nieuws en events. Alles over wat ons inspireert en jou informeert!

Heb je vragen of een super tof idee voor een nieuwe blog? Stuur een mailtje naar marketing@exite.com

Onze klanten, altijd  and running: Dat is ICT met impact!