Positieve spanning rond verhuizing ICT Specialisten

Sigmax ICT Specialisten verhuist per 7 oktober naar de Hengelosestraat in Enschede. Vanuit een nieuw onderkomen op het Kennispark kan de organisatie verder groeien en zijn ambities waarmaken. Op meerdere vlakken werden werkzaamheden gestart.

20 mei 2019 | Business, Nieuws

Exite ICT!

Benieuwd naar ons nieuwe pand? Kom langs! Neem contact op met je accountmanager of ga naar Contact!

20 mei 2019 | Business, Nieuws

Begin 2019 werd een begin gemaakt met de verbouwingen die Sigmax ICT Specialisten in een nieuw jasje steken. Bij de verhuizing werd ook de naamswijziging van het verzelfstandigde bedrijf bekend gemaakt: Exite ICT.

Robbie Mulders, algemeen directeur van Exite, kon moeilijk wachten: “Met vier verdiepingen op een prachtige zichtlocatie op het Kennispark hebben we de ruimte om onze groeiplannen om te zetten in resultaat. We werkten samen keihard aan een voorspoedige overgang. Als één familie hebben we ons volop ingezet om zowel onszelf als klanten in het nieuwe pand het volledig naar de zin te maken.”

Afscheid van Capitool 13

Op vrijdag 10 mei werd door alle medewerkers van ICT Specialisten op de Hengelosestraat 501 alvast geproost op de latere move. Met een hapje en drankje werd een uitgebreide sfeervideo van de architect vertoond. Deze liet zien hoe het straks ongeveer gaat worden (zie screenshots hieronder).

“Reacties op de preview waren enorm positief”, zegt Mulders. “Het gaf een duidelijk beeld van wat er straks met dit pand mogelijk is. Maar de precieze invulling wordt nog komende tijd nog bekeken. Duidelijk is wel dat we ons eigen DNA hiermee beter kunnen benadrukken.”

Per 7 oktober verhuisden circa 95 ICT Specialisten van het Sigmax pand aan Capitool 13 naar de locatie tegenover het UT-terrein. Tegelijkertijd met de verhuizing maakte Exite de nieuwe naam en identiteit bekend. Exite blijft zich richten op het bereiken van maximaal potentieel van mens en organisatie met ICT.

Blijf op de hoogte, lees de nieuwste updates...
Blogs, nieuws en events. Alles over wat ons inspireert en jou informeert!

Heb je vragen of een super tof idee voor een nieuwe blog? Stuur een mailtje naar marketing@exite.com

Onze klanten, altijd  and running: Dat is ICT met impact!