Samenwerking Exite & Team at Home

Nu bijna iedereen met een bureauberoep in Nederland in de ‘intelligente lockdown’ verkeert, zijn we als Exite deze periode extra druk met het op gang krijgen en bijstaan van bestaande en nieuwe klanten in thuiswerken en digitaal samenwerken.

22 apr 2020 | Blog, Business, Nieuws

Het maximale rendement van een technische en functionele adoptie wordt bereikt als binnen een organisatie optimaal wordt samenwerkt. Dat faciliteren gebeurt nu in coöperatie met Team at Home. Exite is binnen het programma specialistisch partner voor de trainingsmodule Microsoft Teams.

22 apr 2020 | Blog, Business, Nieuws

Exite consultants gaan voor goud bij onze klanten. Om als organisatie impact te kunnen maken en te blijven maken, is een succesvolle technische en functionele adoptie van een samenwerktool als Microsoft Teams een belangrijke voorwaarde.

Slimme inzet van ICT betekent voor Exite dat we de menselijke kant centraal stellen. Een project moet immers door gebruikers verwelkomd en omarmd worden wil het echt slagen. Door de huidige verandering die langdurig thuiswerken voorschrijft, is het cruciaal werknemers de juiste handvatten mee te geven om thuis gezond en vitaal (samen) te werken. Precies om die reden werkt Exite samen met Team at Home.

 

Effectiever thuiswerken

Team at Home is een initiatief van Orange8 en Limesquare en is onlangs live gegaan. Op deze succesvol ontvangen site vind je een inspirerende online cursus om individueel en als team effectiever thuis te kunnen werken. Hoe werk je als team optimaal samen op afstand? Wat wordt er van de leiders gevraagd? Bart Nijhuis, coach van deze cursus, heeft samen met diverse specialisten een interessant online trainingsplatform ontwikkeld bestaande uit vijf effectieve modules. Hieraan worden binnenkort nog meer interessante modules toegevoegd, zodat je de mogelijkheden gebruikt die werken op afstand biedt.

Team at Home | Thuis in Thuiswerken!

Thuiswerken biedt veel kansen, maar er zijn ook een aantal uitdagingen. Team at Home helpt je om efficiënter en effectiever thuis te werken!

Blijf op de hoogte, lees de nieuwste updates...
Blogs, nieuws en events. Alles over wat ons inspireert en jou informeert!

Heb je vragen of een super tof idee voor een nieuwe blog? Stuur een mailtje naar marketing@exite.com

Onze klanten, altijd  and running: Dat is ICT met impact!